Skocz do zawartości
Pretorian

Zmieniam barwy klubowe i prosze o pomoc ??? :)

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Postanowiłem zmienić platforame na intela. Ostatnie pare latek jechałem na prockach amd i nie bardzo jestem zorientowany w płytach pod P4. Prosze o pomoc w zakupie płyty, teraz jade na p 166 i 48 ramu i mnie szlag trafia jak sie strona 1 minute laduje (powaznie). Szukałem ale niestety prawie nic nieznalazłem :(. Mam na to gdzies 600-700 zł i zeby się dobrze kreciło na niej no i palunje tam wsadzic p4 533.

thx za wszystkie odpowiedzi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj mało mało - najtańszy p4 kosztuje ok 700zł płyta na której dobrze by się kręciło to wydatek ok 500-700 zł :roll:

A przy AMD kupujesz takiego Epoxa 8RDA+ za 550 a jak za drogo to GA 7VA(VAX,VAXP) + Athlon 1700JIUHB i twoje koszta nieprzekroczą 1tyś zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe... a ja uwazam ze Pretorian z okazji 1 Kwietnia jaja se robiii :lol:

Bo raczej nie zdradzilby AMD dla Intela :twisted: .... oczywiscie moge sie jednak mylic :wink: ... :roll: i wtedy tak jak przedmowcy pisza... cos na Sis655... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, powaznie mówie, a czy z sisem 655 nie ma zadnych problemów, wczoraj akurat reklamowalem swojego athlona i jakas panienka kupowala calego kompa i koles(sprzedawca)tłumaczyl ze z sisem sa same problemy pozatym trzeba miec reszte komponentow mocną zeby wszystko hulało, z recenzji widzialem ze sis byl wydajniejszy i to doscy duzo ale nie pamietam czy w trybie dual ddr czy single :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam SIS-a i nie mam żadnych problemów (mimo ,że po przesiadce z AMD obiecywałem sobie żadnych VIA , SIS-ów, 4in1 packów itp).Komp super stabilny. Chodzi na WinXP już 9 dni - w tym czasie non stop dekoduje Polsat , grałem w MaxPayne kilka razy i ściągam z DC++ mp3.Przesiadłem się z płyty na Intelu i845IGX i wydajność rzeczywiście mi wzrosła , ale to chyba głównie przez to , że mam w tej chwili 1GB RAM-u w trybie dual...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...