multisync75f Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam. Mam dość dziwny problem i nie wiem co z tym fantem zrobić a mianowicie chodzi mi o to że jak gram w counter-strike i mówię przez mikrofon to ludzie wcale mnie nie rozumieją, słychać jakieś szumy i słyszą mnie oni jak chodzę w grze, strzelam itp. Słuchawki mam Plantronics .Audio 350 http://allegro.pl/item398073099_plantronic...hawki_wcg_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Jaką masz karte dźwiękową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multisync75f Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Coś zintegrowanego na płycie gł. a co myślisz że jak kupie jakąś kartę dźwiękową to będzie dobrze? Wiem tylko tyle że sterowniki mam Realtek High definition audio. Chciałbym jeszcze dodać że jak siedzę np. na vt lub ts i nie gram to dobrze mnie słyszą problem polega na tym że tylko jak gram to tak jest... ;/ Edytowane 13 Lipca 2008 przez multisync75f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 No powinno być lepiej ale możliwe też że to kwestia gry lub samych sterowników do twojej karty, może jakiś patch do cs-a czy coś? na wszystkich serwerach tak masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...