||Falcon|| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hehe, bylo juz o chemi, to moze i tutaj ktos pomoze. Mam do zrobienia projekt o falach dzwiekowych , rejestracji , wysylaniu i odbiorze dzwieku, w tym info o ultradzwiekach, doplerze, poglosie itp... Szukam, szukam, ale jak narazie troszke malo informacji... Ma ktos moze jakies info na ten temat, lub moze polecic literature w ktorej mozna by cos znalesc (preferowalybym jednak link :) Moga byc nawet tylko jakies schematy, zasada dzialania itp,byle cos bylo. z gory dziekuje i blogoslawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 idz do antykwariatu.......kup jakas ksiazke z konca alt 70...bedizesz full hepi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 elektroda.pl poszukaj w nauka i pomoce tam mozesz cos znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 2 tygodnie temu tez miałem prace z fizyki do zrobienia, rada forumowiczów to: weź książke i zrób sam. Tak zrobiłem, tobie też radze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...