(A)rturo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 czy da sie powiekszyc partycje na ktorej znajkduje sie obecnie dzialajacy system? tzn. mam dysk c: na nim xp i dysk d na nim jakies dane. Chcialbym powiekszyc dysk c... Da sie zrobci to ta aby nei formatowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 To powinno iść na oprogramowanie ..... Tak - daje sieto zrobić - np Partition Magic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiel Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Tak ściagnij sobie Partition Magica i sie baw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 czy da sie powiekszyc partycje na ktorej znajkduje sie obecnie dzialajacy system? tzn. mam dysk c: na nim xp i dysk d na nim jakies dane. Chcialbym powiekszyc dysk c... Da sie zrobci to ta aby nei formatowac? Teoretycznie da się to zrobić w zasadzie praktycznie też ale za wszelkie straty danych odpowiadać bym nie chciał...... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja zmieniałem kilkakrotnie na róznych kompach i nigdy nie miałem straty danych .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 koniecznie zabezpiecz sobie te dane ! moje 3 proby z Partition magikiem zakonczyly sie 1,5 z 3 ! takze uwazaj a to 0,5 to byla nie udana proba ale tylko dlatego ze mi sie nie chcialo pczekac do konca :oops: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(A)rturo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No to lepiej poczekam do formata i wtedy powieksze partycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No to lepiej poczekam do formata i wtedy powieksze partycje :) Dwa miechy temu okazało się ża 3GB to za mało dla WinXP. Miałem wtedy HDD SAMSUNGa 40GB. C: 3GB D:5GB E: reszta. Urzyłem Partition Magica 7.0 PRO (PRO bo urzyłem cracka ;) ). Po zabiegu C: 5GB D:5GB E: reszta. Nic się nie dział podejżanego. Nie było żadnych sensacji. Wszystko miło, łatwo i przyjemnie... A najlesze było to że systemu nie musiałem reinstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Polecam Partition Magica 8 żadnych problemów, no chyba że prąd wyłączon co akurat mnie się zdarzyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja robilem z 60gb taki trik to musialem zostawic kompa na cala noc, cholernie dlugo to robil, z danymi nic sie nie stalo, ale nigdy nic nie wiadomo co u innych moze wyskoczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 PM 8 tez zmienialem partychje na lezacym systemie. Wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 powiekszanie partycji na ktorej sa danezajmuje troche czasu - lepiej Cie wyjdzie jak sformatujesz partycje c i powiekszysz i postawisz system na nowo (bedzie szybciej). Poza tym uwzgledniajac cale mase zalet programu Partition Magic dwa razy skopal mi w ten sposob dane, ktorych nawet odzyskac nie moglem programami do odzyskiwania danych takze manamana don't do it man :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(A)rturo Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ok: zrobilem to partition magic i zrob to super. Zadnych danych nei starcilem itd. :) Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...