Blue Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 no to masz ok, ja tez tak mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 jak chcesz sprawdzić czy działają oba rdzenie na maxie to odpal rivę dla 2 rdzenia(lepsze odczyty) i gpu-z dla pierwszego rdzenia i zagraj w coś potem patrzysz tylko czy ci wskoczyło i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jakich sterowników ożywacie do swoich radkow ? i ktore uwazacie za najlepsze ?? uplaca sie instalowac tez z plyty ktora daje amd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Na płycie masz zawsze starsze. Po to jest internet i aktualizacje sterowników co miesiąc żeby z tego kożystać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 wiem z życia że nowsze nie znaczy lepsze.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Akurat w kwesti sterowników ATi to można przyjąć że 99% wychodzi tylko lepszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 czyli sciagac i instalowac 8.12 ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 pewnie, że ściągać i instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 witam. Panowie mam pytanie. jak przeglądam oferty sklepów (poszukuje Radeona HD 4870 x2) zastanawiam sie którego producenta wybrac. co byscie poradzili?? czy jest jakas wielka róznica miedzy tymi wszytskimi producentami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) referenty nie roznia sie niczym procz cena i wyposazeniem :P ja kupilem diamonda za 1530 zl dostalem grafike,sterowniki i instrukcje a za 1700 masz asusa ktory dorzuca 3dsmarka vatage ktorego mozesz sobie sciagnac i jakies tam bzdety :P wiec wedlug mnie bierz jak najtanszego bo nawet plyta ze sterami ci sie nie przyda bo przeciez i tak sciagniesz nowe z neta ;] PS: a przepraszam jeszcze dostalem przejsciowke z dvi na vga , z dvi na hdmi i jeszcze jakas nie mam pojecia do czego sluzaca :P chyba do podpiecia kamery jesli sie nie myle sory zapomnilem o nich gdzie ja mam łeb :blink: Edytowane 12 Stycznia 2009 przez raczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 aha :D dobra dzieki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 spoko jak masz jeszcze jakies pytania o radku to ci moge pomóc moge Ci go nawet zważyć zmierzyć i wogóle xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mam pytanie. Czy w HD 4870 x2 jest możliwość wyłączenia 1 procesora graficznego, aby funkcjonował identycznie jak HD 4870? Niestety w niektórych grach 2 procki się kłócą. Ot, np. w Mirror's Edge HD 4870 zajmuje wysokie miejsce, a HD 4870 x2 jest na szarym końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zmuś się i przeczytaj ostatnie kilka stron tematu a dostaniesz gotową odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Dzięki wielkie. ;) Niby przeleciałem ten temat(No dobra... 2/3) szybko wcześniej, ale nie zwróciłem na to uwagi. Tylko, że ja sobie nie wyobrażam jak A.I może być odpowiedzialne za sterowanie tym, które procesory są aktywne. Z tego co mi wiadomo A.I służy podmianie kodów shaderów. Jeśli wyłączę A.I to 1 procesor zostanie wyłączony tak? Jak się odbije to na grach, że kody shaderów nie będą podmieniane? Pytam, bo w niektórych grach jest tak, że 2 procesory graficzne chodzą gorzej niż taki sam 1. Mogę sobie bez problemu grać godzinkami na takim 1 w daną grę, jak na HD 4870, a po wyjściu sobie samemu włączyć A.I znów? Edytowane 14 Stycznia 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 czy NIkt z Posiadaczy Radka HD 4870x2 nie ma zamiaru przesiasc sie na GTX 280 albo GTX 295??;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 po co mam sie przesiadac na 280 skoro jest drozsza i gorsza ? albo na 295 skoro jest podobna wydajnoscia a baaaaardzo droższa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 po co mam sie przesiadac na 280 skoro jest drozsza i gorsza ? albo na 295 skoro jest podobna wydajnoscia a baaaaardzo droższa ? nie wiem :D myslallem ze ktos moze tanio by sprzedał :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 zobacz sobie na alegro kiedys widzialem za 1350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jak tam awsze wyniki w 3D Mark Vantage lub 3D MARK 06 ??? najlepiej kart 4850 X2 bo chciałbym coś sprawdzić czy CF działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 wyniki jak wyniki vantage ~15k pkt 2006 cos ponad 21k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 wyniki jak wyniki vantage ~15k pkt 2006 cos ponad 21k Czyli u mnie działa OK , trzeba się brać za pencil mode bo u mnie tylko 740 na GPU :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Panowie, szybkie pytanie (z ciekawości): czy da się na XP 32-bit postawić crossfire z HD4870X2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 A dlaczego? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 A dlaczego? :wink: Bo sterowniki posiadające opcję CrossfireX są tylko do Visty. Na XP działa tylko CF z 2 GPU max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 OK, dziękuję bardzo za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) A czy jest pencil mod dla HD4870X2? Bo moja karta się wcale nie kreci, tylko ta opcja mi zostaje. Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Worms14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 te karty sie nie kręcą rewelacyjnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...