piotrjancy Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, od wczoraj zauważyłem pewien dziwny problem, który będzie ciężko wytłumaczyć. Niech ktoś wejdzie na http://forum.dobreprogramy.pl/index.php i spojrzy na górny baner, pewnie ma go w jednolitym kolorze zielonym, u mnie to wygląda tak jak by były takie schodki nie ma jednolitego koloru, co ciekawe w grach mam to samo przykład niebo w Crysisie wszędzie tam gdzie powinien być jednolity kolor, stery najnowsze 175.19, vista 64bit, o dziwno przedtem tego nie było a stało się to po tym jak przed moment było ustawione PCIE na 150 komp nie wstał musiałem zrobić reset biosy i od tego momentu mam takie jaja, dla testu all 3d marki przechodzi bez problemu, tyle samo punktów co przed tym zdarzeniem, gry chodzą bez problemu, lecz te kolory. Screena nie dam bo u was będzie to dobrze wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 ustaw jakość kolorów na 32 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Ustawione, co ciekawe na 16bitach jest jakby lepiej, w grach natomiast zero różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Problem się rozwiązał wina kabla od monitora. Czy wina mogła leżeć po tym że mój kabel ma 18 pinów, a widywałem 24 pinowe http://www.suntec.pl/akcesoria.html i tak mam teraz kupić ? Edytowane 15 Lipca 2008 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) wina kabla moze byc tylko jesli jakis pin byl zagiety/zlamany lub sam kabel byl w nienaturenalej pozycji itp to czy ma on 18 pinow czy 24 nie powinno miec zadnego znaczenia(czytaj u mnie nie ma) w koncu dvi to dvi Edytowane 17 Lipca 2008 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Hmm to będę musiał się temu kabelkowi przyjrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...