Skocz do zawartości
piotrjancy

Problem Z Kolorami Na 8800gts

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od wczoraj zauważyłem pewien dziwny problem, który będzie ciężko wytłumaczyć. Niech ktoś wejdzie na http://forum.dobreprogramy.pl/index.php i spojrzy na górny baner, pewnie ma go w jednolitym kolorze zielonym, u mnie to wygląda tak jak by były takie schodki nie ma jednolitego koloru, co ciekawe w grach mam to samo przykład niebo w Crysisie wszędzie tam gdzie powinien być jednolity kolor, stery najnowsze 175.19, vista 64bit, o dziwno przedtem tego nie było a stało się to po tym jak przed moment było ustawione PCIE na 150 :damage_wall: komp nie wstał musiałem zrobić reset biosy i od tego momentu mam takie jaja, dla testu all 3d marki przechodzi bez problemu, tyle samo punktów co przed tym zdarzeniem, gry chodzą bez problemu, lecz te kolory. Screena nie dam bo u was będzie to dobrze wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem się rozwiązał wina kabla od monitora. Czy wina mogła leżeć po tym że mój kabel ma 18 pinów, a widywałem 24 pinowe http://www.suntec.pl/akcesoria.html i tak mam teraz kupić ?

Edytowane przez piotrjancy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wina kabla moze byc tylko jesli jakis pin byl zagiety/zlamany lub sam kabel byl w nienaturenalej pozycji itp to czy ma on 18 pinow czy 24 nie powinno miec zadnego znaczenia(czytaj u mnie nie ma) w koncu dvi to dvi

Edytowane przez nuO3-Lzuruha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi