maziboss Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zainstalowalem najnowsza operke i download accelerator 5.04 Daje zeby zintegrowal sie z opera a on mi wywala ze nie ma pliku opera.ini Co mam zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 bo jest opera6.ini zmien mu nazwe na opera.ini , zintegruj , a potem znow na opera6.ini ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 bo jest opera6.ini zmien mu nazwe na opera.ini , zintegruj , a potem znow na opera6.ini ;] nie mam pliku opera6.ini :( I co mam teraz zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 mam ten sam problem,,,,,,,,,,,,niech ktos coś poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...