Ituriel Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jesli chodzi o aluminiowe chlodnice , to wybor jest niczego sobie.Co najwazniejsze - aluminium nie syfi sie tak bardzo jak miedz , latwiej sie czysci.Nowki alu sa o wiele tansze od miedzianych .. co powiecie na ta ... chlodnica alu-max od miko .Wymiary 340x130x70 Szczeze mowiac wiekszej krowy jeszcze nie widzialem ;p to moze byc wydajne. A ta z LUBLINa widziales ? Porownaj sobie rozmiary i ceny :lol: 1.Ta mozna latwiej wpakowac do budy 2.Dokladnie spasuja 3 wiatraki 120x120 (mozna boki oblozyc uszczelka - to dla leniuchow nie chcacych klecic shrouda .. i dla tych ktorzy narzekaja na brak miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 To jest nagrzewnica od jakiegoś Peugeota. Kupiłem identyko za 30zł. Jest miedziano-mosięzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 To jest nagrzewnica od jakiegoś Peugeota. Kupiłem identyko za 30zł. Jest miedziano-mosięzna. Gdzie kupiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 znalazlem u siebie na szrocie 4 miedziane nagrzewnice, pojade z aparatem i zrobie fotki za pare dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 OK!!! Bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 ... To wychodzi na to ze miedziane niewiele lepsze sa od ALU 8O U mnie woda tez maxymalnie , latem grzeje sie okolo 4-5*C powyzej temp otoczenia. Teraz jak mam 21*C - 22*C w pokoju to woda ma max 25*C 8O Warto sie w takim razie uganiac za miedziana ? :? No tak - ale to już 2-3 stopnie różnicy, do tego 2-3 stopnie różnicy na różnych blokach i już mamy 4-6 stopnie różnicy na rdzeniu ... czyli np. 34 zamiast 40 ;) No zależy co kto lubi - jak jest się hardcorowcem to tylko co najlepsze :) Jak Soft OC to alu i jakiś bloczek ... Mówimy o kategorii Pro (w OC) Amatorów zostawiamy przy AC 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...