Kowal_91 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, Mam problem: Nie mogę zainstalować nowszych sterowników niż te, które dostałem z płytką razem z kartą, bodajże 164,xx lub coś takiego. Gdy próbowałem zainstalować sterowniki 169.21 lub 175.16 wyskakuje mi taki oto błąd: "The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." Nie wiem co robić :( Próbowałem już odinstalowywać sterownik w trybie awaryjnym, potem z normalnego trybu Driver Cleaner'em usunąć "resztki" po sterownikach , a następnie zainstalować sterownik nowszy 169.21 lub 175.16. Za każdym razem ten sam błąd :( Moja karta to GeForce 8800GT ZOTAC AMP! Ediotion 512MB Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Uszkodzona instalka lub firewall/antywirus blokuje dostęp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 ufff... Ściągnąłem ze strony nvidii sterowniki 175.19, a nie te co miałem 175.16 i już wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...