SGhost Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) No wiec tak jak uprzedzałem lamerskie pytania beda. Od czasów 6600 uzywam 92.91_forceware_winxp2k_english_beta i nigdy nie mialem z nimi problemow, obraz w grach kryszatał i zero ogolnie problemow. Teraz mnie natchnelo na te "nowe", co zauwazylem, jakich bym nie sciagnal, to obraz w grach jest dziwnie hmmm wyglada jak przez matowe/ziarniste szklo, moze cos zle ustawiam, bo ustawien jest sporo wiecej, niz w starych, ale oprocz aa, af i jakosci fitrowania tekstur to nie mam pojecia co do czego ;). Aktualnie mam ostatnie, czyli 175.19_geforce_winxp_32bit_international_whql.exe i jest to samo, wiec wydaje mi sie, ze to jakas magiczna obcja, ale jaka? i czy jest jakis dzialajacy nvtweak.reg, jak to bylo do starszych sterownikow? Wiem głupie pytania, ale nie znam odp , podobno kto pyta nie bladzi. Kto szuka tez, ale nie znalazlem odp na moje pytania ;) Edytowane 14 Lipca 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Zainstaluj 175.80 powinny ci przypasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelumpolelum Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 sideband. mam karte gf 6800 pci. instalowalem kilka sterownikow przez ciebie modyfikowanych, ostatnio 175.80 i zawsze obraz w counter-striku w opengl wyglada tak. czy wiesz dlaczego? na sterownikach nvidii, xtream, ngo obraz jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Ciężko mi to stwierdzić , musielibyśmy pogadać na gg i potestowałbyś kolejne wersje póki błąd nie zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davids80 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 ...moze głupie pytanie, ale skąd ściągnąć te 175.80 ?? - myślałem o tym, aby je przetestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 ...moze głupie pytanie, ale skąd ściągnąć te 175.80 ?? - myślałem o tym, aby je przetestować.Np. stąd 175.80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...