rangerek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 http://www.alwar.pl/code/ he he gdzie to sie ludzie nie pochowaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ooo 8O heheh niezłe, niezłe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 fajny efekt - tylko jak takie cos obczaic np. w photoshopie??? - bo to moze byc bardzo przydatna rzecz takie niby znaki wodne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 http://www.alwar.pl/code/ he he gdzie to sie ludzie nie pochowaja :) :roll: tylko dlaczego to niedziala na netscape :roll: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hmmm sam sie zastanwialem ale zobacz ze troche w tej traqwie ją widac a jak wykonasz o co proszą to na niej tez te kwaty sa widoczne - moz to jakis transparency jest sprobuje poeksperymentowac w PaintShopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hmmm sam sie zastanwialem ale zobacz ze troche w tej traqwie ją widac a jak wykonasz o co proszą to na niej tez te kwaty sa widoczne - moz to jakis transparency jest sprobuje poeksperymentowac w PaintShopie juz chyba wiem - nawet nie wchodzilem do photoshopa :mrgreen: wystarczy kwiatki dac jako background , stworzyc nowa warstwe z przezroczystym tlem , wstawic w nie photo babki , ustawic w miare miare przezroczystosc babki , zapisac w jpeegu i gotowe - tak sie mi wydaje - nie chcce mi sie bawic teraz w photoshopie bo nawet nie mam cracka do niego , bo mi sei evaluateuate. skonczyl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 he he to wlasnie to mialem na mysli pisac o transparency :) he he to juz druga rzecz w ktorej sie zgadzamy (patrz swietlowki z kleju) a jak dwie osoby twierdza ze jestes pijany to idz i sie przespij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 http://www.alwar.pl/code/ he he gdzie to sie ludzie nie pochowaja :) :roll: tylko dlaczego to niedziala na netscape :roll: :P dokaldnie ktos dal ciala - bo w Operze tez nie dziala ale mi sie rymnelo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 nie dziala bo pewnie nie ma tego efektu ze jak zaznaczasz tekst to sie obrazki tez zaznaczaja na ciemny kolor - tylko wtedy zadziala - ale to nie do mnie te pretensje - ja tu tylko publikuje adres podany mi zresza przez pshema :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 // ctrl + c z innego forum "trudne to nie jest chociaz jest troche zabawy... ktos mial orygianlny pomysl ;] chodzi o to ze tworzy sie 2 warstwy - a kazda jest podziurawiona co drugi pixel - taka siatka - i te siatki sie nawzajemn dopelniaja, w momecie gdy zaznaczysz rysunek to jedna siatka jest calkowicie zaslonieta - bo internet explorer w momecie gdy zaznaczasz rysunek naklada na niego siatke z czarnych pixeli - i wtedy gdy jest zaznaczony rysunek i jedna siatka jest zaslonieta to jest widoczna ta druga - w tym wypadku panna w tle, zas w momecie gdy nie jest zazanczony to sa obie widoczne - i teraz trzeba tak podbic kolory aby ta ktora ma byc nie zaslonieta przez siatke explorera - ta ktora ma byc na wierzchu - miala odpoweinio podbite kolory - jasniejsze abys tego co ma byc w tle nie widzial - to ma bardziej przygaszone kolory ktore sa widoczne dopiero gdy miedzy nimi sa czarne pixele 1 - pixele z pierwszego rysunku 2 - z drugiego _ - puste przestrzenie B - czarne pixele ktore pojawiaja sie gdy zaznaczysz rysunek i zaslaniaja pixele z pierwszego pixele 1 musza byc mocniejsze i zywsze niz 2 1 obraz: 1_1_1_1_1 _1_1_1_1_ 1_1_1_1_1 _1_1_1_1_ drugi: _2_2_2_2_ 2_2_2_2_2 _2_2_2_2_ 2_2_2_2_2 jak sa nalozone to jest to: 121212121 212121212 121212121 212121212 a jak jest zaznacozny to na meijsce pixeli z pierwszego wchodzia pixele z czarnej siatki B2B2B2B2B 2B2B2B2B2 B2B2B2B2B 2B2B2B2B2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Mmmm, ale ta pani to do rzeczy całkiem, mniam mniam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Nawet całkiem całkiem panienka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...