jedras77 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie, ale pomecz quling :) Mi czasem cos dziwnego sciagna, nawet drogo strasznie nie maja, na pewno taniej przy malych ilosciach niz sciaganie na wlasna reke. Jak znajde cos podobnego, 20mm dam znac na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Spoko kibelek :wink: Też mam taką płytę główna i mam pytanko: jaka temp NB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja wyrzuciłem chłodnice na tył budy i muszę powiedzieć, że sprawuje się dość przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Spoko kibelek :wink: Też mam taką płytę główna i mam pytanko: jaka temp NB?ty masz strikera II i o tą ci chodzilo?? czy p5q. Mój striker już nie zyje od jakiegos czasu ale na wodzie tempy nb były w ok 42-45st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...