gixy105 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, jaki jest najlepszy DARMOWY pakiet biurowy, ale chodzi mi o to aby czytał dokumenty utworzone w Microsoft Office i aby tworzył dokumenty które można czytać w Miscrosoft Office. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Hmmm... No zobaczmy ile jest sensownych możliwości... Hmm.... Jedna. OpenOffice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Go-OO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, jaki jest najlepszy DARMOWY pakiet biurowy,Jest tylko Open Office ale... ale chodzi mi o to aby czytał dokumenty utworzone w Microsoft Office i aby tworzył dokumenty które można czytać w Miscrosoft Office....z tym już jest problem. Niestety dokumenty MS Office w 100% dobrze czyta tylko ten pakiet. Na OO mogą pojawiać się problemy z formatowaniem tekstu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Jako edytor tekstu podchodzi jeszcze AbiWord. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Także jestem za OpenOffice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 To wszystko zalezy jaki to bedzie dokument, bo pakiet to pakiet. Dokumenty tekstowe, arkusze, prezentacje, to najlepiej jakbys uscislil. Jesli ma to byc sam tekst w Wordzie/Writerze, bez jakiegos wymyslnego formatowania, to mysle, ze OpenOffice da rade. Jak nie sprobujesz, to sie nie przekonasz. Sciagaj instalke OO i do dziela. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) dajcie spokój z oo, to jest jeden wielki badziew. Chcesz mieć porządnie, zainwestuj w komercyjne oprogramowanie. Nieliczne darmowe programy mogą są dobre i profesjonalne, a jeśli już są to manual jest nieaktualny :) a znalezienie rozwiązania problemu wymaga spędzenia sporych godzin na przeczesywaniu internetu. To jest tak jak z kupowaniem auta składaka po wypadku i nowiutkiego z salonu. O zaletach drugiego (łącznie z gwarancją) nie ma co dyskutować. Więc albo tanio albo dobrze... Razem te przymioty rzadko występują w naturze :) Może macie inne doświadczenie, ale ja ostatnio właśnie takie mam i ludzie z którymi współ/pracuję mają podobne. Edytowane 16 Lipca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...