Igorkalin Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) Mam pytanie co do 280gtx, bo nie jestem pewien czy wejdzie na ta płytę, chodzi mi o to że podobno PCB karty możne wadzić z niektórymi płytami? czy na moją płytę wejdzie bez obaw? A tak przy okazji czy Chieftec 550w utrzyma ta karte? Edit: Dzięki za info Edytowane 15 Lipca 2008 przez Igorkalin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 280GTX miał ponoć tylko problemy z Asusem P5Q Deluxe gdzie jakiś element karty zawadzał o kondensatory na płycie głównej, na twojej powinno być OK, Chieftec 550W spokojnie utrzyma tą kartę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Nie ma klopotu ze wsadzeniem GTX280 w Asusa Maximus Formula, patrz ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...