Gość dragonlore Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 najnowszy trailer filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie dość że wygląda jak gra z zeszłej generacji to jeszcze zwalnia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Na stronie THQ można dostać klucz umożliwiający pobranie demka. Z tego co widzę, kluczy na PS3 już nie ma, zostały tylko na iksa. Wystarczy się zarejestrować. U mnie już się ściąga :). Demko waży 770MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Gameplay od GiantBomb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nawet niezłą rozpierduchę można zrobić. IMHO warto wypróbować demo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Oj niezla sie robi rozpierducha. Najlepsze jest to że... płynnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Demo jest bardzo dobre, byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, nie spodziewałem się tak fajnej i wciągającej rozpierduchy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Z tego co widzę po filmikach - brak deformacji terenu. Dziękuję, to tyle w temacie red faction gdzie sens gry był taki ze się mozna było przekopac przez grunt do przysłowiowych chin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Z tego co widzę po filmikach - brak deformacji terenu. Dziękuję, to tyle w temacie red faction gdzie sens gry był taki ze się mozna było przekopac przez grunt do przysłowiowych chin. chyba cos ci sie pomylilo, mozna bylo owszem czasem sie gdzies przekopac ale i tak bylo to ograniczone, a po filmikach to chyba nie zobaczysz 100% mozliwosci silnika. no ale skoro tak a nie inaczej oceniasz gry, to twoja sprawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Narazie wystawiam ocene grze na podstawie tego co zobaczyłem [...] EDIT: a po filmikach to chyba nie zobaczysz 100% mozliwosci silnika.Demko pokazało niewiele więcej - w zasadzie NIC ponad to co na filmach, ale do rzeczy. W demko zagrałem i stwierdzam, że gra mi się nie podoba. Fajnie, że młotem można rozwalić wszystko w zasięgu wzroku o_O ale po pierwsze: red faction to mi się z fpp kojarzy a nie z tpp [; po drugie to demo nie ma dla mnie klimatu, tego klimatu co kiedyś (wogóle jakiś dziwny klimat ma - weź młotek i rozwalaj wszystko jak leci) Po trzecie - wyłączyłem i zacząłem od nowa młócić w UFC 2009 :) Czyli niewiele się myliłem pisząc co o tej grze sądzę po obejrzeniu filmików z gameplay'a a tym czego doświadczyłem na własnym padzie. Z technologicznego punktu widzenia nie jest źle, ale mogło by być lepiej (dziwna fizyka obiektów - tak jak by grawitacja momentami była za niska mimo iż movement ludzi na to nie wskazuje, brak mozliwości deformacji/niszczenia terenu, textury jakieś miejscami porozmywane). Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po demie oceniam na mocnego sredniaka, gra sie ok, jest rozpierducha ale specjalnie nie porywa. Kolory jakies takie przeslodzone, efekt niszczenia otoczenia juz nie jest takim rarytasem jak kiedys i sam nie wystarczy aby uznac gre za swietna. Generalnie wg mnie troche bledem bylo zrobienie tej gry jako tpp a nie fpp, przez co cala rozgrywka staje sie mocno arcadowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 po demku moge powiedziec ze to najslabsza czesc serii. Dziwne zachowanie grafy(ps3), dziwna miejscami fizyka, beznadziejni przeciwnicy, totalnie gowniana rozgrywka, zero wiezi z naszym herosem- gra porazka, nie ratuje jej bynajmniej rozpierducha bo dla mnie liczy sie cos wiecej. wolalbym jeszcze raz przejsc 1 czesc,niz grac w to cos ocena 4/10 pelna wersja napewno nic nie zmieni w temacie apo5- teraz mozesz pisac z czystym sumieniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 W pełni się z tobą zgadzam @dragonlore, ale: zero wiezi z naszym herosem po demku oceniać takie coś... a sama rozwałka to za mało, będzie średniak, te śmiesznie latające pojazdy i budynki, które można młotkiem rozwalić to jednak z lekka przesada :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dla mnie bardzo słaby tytuł i zdecydowanie najsłabsza część serii. Już o niej zapomniałem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 (edytowane) IMO nie oceniajcie gry po demku. Edytowane 31 Maja 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ten nowy Red Faction zbiera całkiem niezłe recenzje. Na razie średnia na metacritic to 89% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Gra jest świetna a multi to poezja ;) Tyle mam do powiedzenia, po demku IMO była średniawka ale teraz widzę zupełnie inna gre. ROZWAŁKA SYCI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zagrałem w demko i jestem jak najbardziej "za". Przypomina nieco Mercenaries (misje) no i ta rozwałka :). Gra się przyjemnie, może i nie jest to wybitne dzieło ale dla mnie spokojnie zapowiada się na tytuł na "mocne 8". Poczekam jak stanieje i wyszukam okazji na "alledrogo". W zasadzie to nawet będzie dla mnie dobrze jak ludzie nie będą tego kupować to kupię za grosze :P. Nie ma destrukcji terenu mówicie, a mnie to wisi ;). Np. w Fracture jest deformacja terenu a demo mnie mocno odrzuciło (najszybciej wywalone demo z dysku konsoli w mojej krótkiej historii posiadacza XO ;) ). No i ja się cieszę, że to nie jest FPP, wtedy zakładam że "więź z bohaterem" byłaby nawet gorsza (samo "bycie w czyjejś głowie" nie jest dla mnie jakimkolwiek plusem). Zresztą widać, że profil rozgrywki nie pasuje do widoku FPP. Inna sprawa, że ja lubię widzieć bohatera, takie zboczenie ;). BTW: Przeszedłem pierwszego Red Faction na PC i szybko o nim zapomniałem. Zniszczenia terenu były ok ale one same w sobie nic nie dają jeśli nie można tego swobodnie wykorzystać. Co z tego że miejscami trzeba było się "przekopać" skoro gra i tak była liniowa do bólu (jak 99% FPS'ów niestety). Fajny bajer i tyle wg mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jak dla mnie , to ta gra w ogóle nie powinna pojawić się na pc , ponieważ wszyscy którzy pamiętają klimat z jedynki zjadą gierke równo :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bo tak jest. To jest jakaś kpina a myślałem ze 2 była słaba... Zniszczyli w sumie dobrą markę. Ja lubie tpp ale po co zmieniać koncepcje skoro RF był FPSem (bardzo dobrym i klimatycznym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Wydaje mi się, że gdyby gra nie miała w tytule Red Faction to nikt by nie narzekał :rolleyes: Edytowane 14 Czerwca 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Najlepsze jest to że gra jest po prostu dobra, ale jej jedyna wadą jest to że to RF ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Wydaje mi się, że gdyby gra nie miała w tytule Red Faction to nikt by nie narzekał :rolleyes:To samo, co z F3 - poprzednie czesci do czegos zobowiazuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Najlepsze jest to że gra jest po prostu dobra, ale jej jedyna wadą jest to że to RF ;]Popieram w 100%. A wystarczyło nazwać grę jakoś "Mars Rebelion: Fight for freedom" albo coś takiego i nikt by nie miał pretensji. Ja za starym RF nie tęsknię, dla mnie to był mocny średniak. Jak słyszę o jakimś "klimacie" i o "marce" to się zastanawiam czy my w ogóle o tym samym tytule mówimy... Ale ok, o gustach się nie dyskutuje, mnie pasuje nowy RF, innym nie i trudno. EOT. Edytowane 15 Czerwca 2009 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Czy przez całą grę w kółku tylko jeździmy od A do B, uwalniamy zakładników, chronimy rebeliantów przed EDF, rozwalamy ich budynki/maszyny itp.? Przeszedłem pierwszy sektor - "ale zajebioza". Przechodzę drugi i już po prostu męczę się. Początkowo myślałem o RF:G jako o GTA na Marsie, ale niestety to jest chyba NFS:C z dodatkowym wątkiem demolkowo-strzelaninowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...