KaszaWspraju Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Witam. KLIK Czy ktoś maił z tym do czynienia? Wygląda bardzo ciekawie, 12 cm fan i ciekawe co z tego wyjdzie. Na stronie producenta nic o tym nie ma. Edytowane 15 Lipca 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) O ile sie nie myle ( albo mi sie przysnilo :lol: ) to ktos na forum wspominał juz o tym kulerku. Dokladnie nie wiem czy chodzi o ten sam, ale pamietam ze uklad byl baaaaardzo podobny a nazwa aukcji byla "Duzo miedzi ... " i brali to lkudzie. I wlasnie ktos tutaj z forum ma toakie cos i sobie chwalił ze daje rade. O ile mnie pamiec nie myli bylo to w "Co Kupić" na chlodzniu konwencjonalnym, albo w ogolnym Co Kupic ;) ( ktos skladal kompa i szukal kulera i mu to polecono ) jak znajde link to dam Edytowane 15 Lipca 2008 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...