Vatone Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam, kupiłem sobie właśnie dysk Seagate Barracda 320 GB, podłączam do kompa, system wykrywa mi "Nowe urządzenie- dysk twardy" i... koniec! Wchodzę w mój komputer, a widnieją tam tylko dwie partycje starego dysku 160 GB. Co zrobiłem źle? Może w zworkach dysku coś jest źle ustawione? W nowym dysku jest tak, że są 4 "miejsca", a zwarte złączką jest w ten sposób, jak to pokazano na instrukcji, "do 1,5 GB/s". Co robić? :( na nowym dysku chcę postawić Linuxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Klik lewym klawiszem myszy na ikone mój komputer -> zarządzaj -> zarządzanie dyskami ->, tam powinien być nowy dysk nie podzielony na partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatone Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Wielkie dzięki, dysk już się formatuje i zaraz będzie gotowy do eksploatacji. :) Edytowane 15 Lipca 2008 przez Vatone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...