Yonash25 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Witam, pytanko jak w temacie - który lepiej kupić z tych 2 kulerów, czy są jakieś znaczące różnice w wydajności między nimi, a może któryś z nich jest cichszy/głośniejszy? Będę bardzo wdzięczny za info. Pozdrawiam. Edytowane 15 Lipca 2008 przez Yonash25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 witam mam podobny dylemat, nie wiem co kupic do mojego 2180 procka chcialbym troche 'wygrzebac', jednak na nic drozszego niz 60 pln sie nie zdecyduje, bo nie widze wiekszego sensu placic wiecej za te 100 MHZ wiecej;) neci mnie ta alpaya, ale zadnych testow z nia nie widzialem:/ ktos ja ma? moze cos powiedziec o wydajnosci, glosnosci, latwosci montazu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ja tez sie zastanawiam nad ALPAYA tylko, ze powstrzymuje mnie jedna rzecz. Czy to chlodzenie wejdzie do budy gdzie moze wejsc max. do 11,2 cm wysokosci? Moze jestem tepy, ale ja nie potrafie wciaz odczytac ile to ma wysokosci. Bardzo fajny jest tez Auras TwinW SMF-660 tylko, ze niestety nie wejdzie na AM2. Jakby mogl mi ktos pomoc z ta ALPAYA to bylbym bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ALPAYA ma chyba ok 11-12cm wysokości (z moich obliczeń hehe więc głowy nie daję :) ) więc chyba nie wejdzie :] a wiesz może jak z wydajnością tego Auras TwinW SMF-660 lepszy jest od ALPAYA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...