Skocz do zawartości
Sonybandit

Kolorowy Laser Do Firmy Do 2000 Zł Brutto

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje kolorowej drukarki laserowej w cenie do 2000 brutto.

Drukarka drukowac bedzie glownie oferty w liczbie ok 1500-2000 kartek a4 miesiecznie. Chcialbym aby byla ona w miare tania w eksploatacji tzn zeby dalo rade ja nabic np proszkiem z allegro ;p

Ponadto przydaloby sie aby byla w miare szybka tzn tak ze 20str/min w kolorze (troche tekstu plus kilka obrazkow ) . Z tego co do tej pory wyczytalem to drukarka powinna miec odzielne bebny i tonery zeby w razie co wymieniac pojedynczo. Duplex tez mile widziany. Dosc dobre opinie slyszalem a Konica -minolta Magicolor 2550 ale szybkosc druku kolor 5str/min mnie nie satysfakcjonuje(ona chyba nie jest jednoprzebiegowa) Prosze o jakies propozycje.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do większych przebiegów dobrze nadają się Epsony. Jeśli chodzi o Twoje wymagania to zerknij na model Aculaser C3800DN. Przekracza on nieznacznie budżet ale ma już duplex (w wersji bez duplexu zmieścisz się w budżecie). Co do szybkości drukowania to wynosi ona do 25 stron na minutę monochromatycznie i 20 stron na minutę w kolorze więc całkiem nieźle.

Tu masz link do tego modelu na stronie centrumdruku (możesz się tam też przyjrzeć jak wygląda eksploatacja tej drukarki): http://www.laserowe-kolor.centrumdruku.com...aser_c3800dn.cd

Co do reszty parametrów odsyłam na stronę producenta: http://www.epson.pl/internetLive/dctm/cont...0N-PL.inter.jsp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi