Janekk Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Na trwających właśnie targach E3 2008 w Los Angeles pokazano przed chwilą debiutancki trailer najnowszej gry UbiSoftu - I Am Alive. Zobaczcie sami, warto: http://www.gametrailers.com/player/36321.html I Am Alive będzie grą akcji utrzymaną w klimacie “survival-thrillera” (all rights reserved - Gabor). Na rynku pojawi się w lutym przyszłego roku i ukaże się na PlayStation 3, Xboxa 360 oraz komputery osobiste. Patrząc na powyższy trailer zapowiada się ciekawie - kolejna gra, o której wcześniej nie słyszałem trafia na moją listę najbardziej oczekiwanych tytułów. Wstępną datę premiery I Am Alive ustalono na wiosnę 2009 roku. Edytowane 16 Lipca 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Zapowiada się interesująco. Fala dymu po zawaleniu budynków dobrze wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 I Am Alive będzie grą akcji utrzymaną w klimacie “survival-thrillera” (all rights reserved - Gabor). Na rynku pojawi się w lutym przyszłego roku i ukaże się na PlayStation 3, Xboxa 360 oraz komputery osobiste. (...) Wstępną datę premiery I Am Alive ustalono na wiosnę 2009 roku. To w końcu kiedy wyjdzie? :wink: Trailer fajny, ale o czym ta gra ma właściwie być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) wydaje mi się , że o walce o przeżycie po katastrofie. Trailer wygląda świetnie ;] "6 days later" przypomina mi trochę lost ;) Edytowane 16 Lipca 2008 przez wielkiZly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 A mi zasmierdzialo I'Am Legend.... nie wiem czemu Sam trailer ok, fajny, ale to nic nie mowi o samej grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Z tego co dokładnie patrzę na relacje z targów E3 ta gra ma być tylko na konsole ( :mur: ) A co do trailera jest niesamowity :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Z tego co dokładnie patrzę na relacje z targów E3 ta gra ma być tylko na konsole ( :mur: ) A co do trailera jest niesamowity :) "I Am Alive is an upcoming action and survival video game by Ubisoft to be released on the PlayStation 3, Xbox 360, and PC. " strona gry na IGN PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 "I Am Alive is an upcoming action and survival video game by Ubisoft to be released on the PlayStation 3, Xbox 360, and PC. " strona gry na IGN PC No to rewelka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Z tego co dokładnie patrzę na relacje z targów E3 ta gra ma być tylko na konsole ( :mur: ) A co do trailera jest niesamowity :)a co w nim niesaomwitego? zwykle intro do gierki z ktorego nic nie wynika. rownie dobrze moze zapowiadac survival jak i racera ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 a co w nim niesaomwitego? zwykle intro do gierki z ktorego nic nie wynika. rownie dobrze moze zapowiadac survival jak i racera ;-) Akcja z wodą :] Ale trochę mi przypomina mieszankę z ...Mafia nawet postać bohatera jest troszkę podobna to bohatera nadchodzącej Mafii II ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Gra trafi do posiadaczy Xboxa 360, PlayStation 3 i – to szczególne zaskoczenie - Nintendo Wii, a nie jak się wcześniej wydawało, PeCetów. Niemniej ci ostatni powinni mocno trzymać kciuki, w końcu Assassin’s Creed na komputery nie sprzedał się źle, więc nowa gra może jeszcze zostać wydana na PC. Źródło gry-online.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) I Am Alive to kolejna, po Assassin’s Creed, gra akcji, nad której produkcją czuwa Jade Raymond (na zdjęciu poniżej) Akcja została umiejscowiona w Chicago, dotkniętym straszliwym kataklizmem. Tłem rozgrywki jest rozgrywający się na świecie konflikt o ostatnie źródła wody. Zadaniem gracza będzie przetrwać w tych trudnych dla miasta warunkach. Twórcy zapowiadają, że I Am Alive będzie wymagało od gracza myślenia i szybkiego reagowania na ciągle pojawiające się, nowe zagrożenia. Ponadto niektóre z podjętych podczas zabawy korków będą miały wpływ na dalszy rozwój wydarzeń. Niestety, nie wiadomo nic więcej. Jade zapewnia że tytuł dostarczy użytkownikom wielu emocji związanych głównie z trudnymi decyzjami, które trzeba będzie podejmować podczas zabawy. Na więcej szczegółów trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Edytowane 20 Lipca 2008 przez azgan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Szkoda że mój Project Manager tak nie wygląda ;]]]] A gra zapowiada się na ciekawą, byle misje nie były monotonne i wszystkie zrobione na jedno kopyto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=d6fRcrNplBQ&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=2bBVa0p_UFY&feature=player_embedded Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Pierwszy teaser mnie bardzo zaciekawił, a ten mi sie nie podoba wcale, nie mój typ rozgrywki, bo nie lubie Tomb Raiderów czy Unchartedów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 No wygląda dość ciekawie, po za tym gry od Ubi ze skakanie w roli głównej są dobre, więc może i ta będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Gra juz wyszla jakis czas temu i nic ?? nikt nie gral ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 No ja nie grałem, ale ogladałem całą na yt i specyficzna gra, coś jak Mirrors Edge(mi ją bardzo przypominała) ma też coś z Assassina C. Dużo takiego kombinowania jak w dane miejsce dojść/coś zrobić no i po drodze trzeba kogoś czasem zanihilować. Choć bardzo krótka to mocno wciaga. Mi się podobało to co widziałęm jeśli o to pytasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 gralem na konsoli. coz, gra jest dosyc specyficzna. oprawa graficzna prosta. przez co to nadaje klimat samej grze. duzo wspinaczki i kombinowania na budynkach. dodatkowo na jakims etapie gry dochodzi nam dziecko na plecach do targania :) to takie prostsze Last Of Us :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 Wątek się coś nie rozwinął. Zaczynam właśnie grać. Mam problem z padem x360. W skrócie - nie działa. Próbowałem znaleźć rozwiązanie i owszem wiele osób miało problem z padem, ale z wersją bezprzewodową. Ja mam pada na kablu i fix coś nie bardzo chce działać. Ktoś kto grał może kojarzy ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 dyskusje o grach w dziale PC konczą sie problemami i ustawieniami grafiki ;] gra fajna. pare miechow temu ją skonczylem. baaardzo uproszczony The Last Of Us? grało się przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 szczerze to po ostatnich hitach-gniotach czytam uważnie recenzje które nie są zbyt pochlebne, jak zresztą przy wiekszości ostatnich produkcji, doszło do tego że więcej gram na smartfonie niż na PC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 szczerze to po ostatnich hitach-gniotach czytam uważnie recenzje które nie są zbyt pochlebne, jak zresztą przy wiekszości ostatnich produkcji, doszło do tego że więcej gram na smartfonie niż na PC :D [OT] Dlatego odpala się gry sprzed 2-6 lat które do tej pory się nie skończyło + DLC za grosze :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 zaiste, poniekąd to właśnie robie na androidzie gdzie jest sporo rpg plus porty playstation, SNES i wolnych chwilach można pograć, a nie tylko zgarbiony przy PC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...