Dr.Wojtas Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam. Zastanawiam się nad kupnem porządnego palmtopa. Póki co znalazłem 3 modele, ale nie mogę się zdecydować na któryś z nich. 1) Eten Glofiish X800 2) HP iPAQ 614c Business Navigator 3) HTC P4550 TyTN II Kaiser HTC jest wg. mnie najlepszy tylko że jest kilkaset złotych droższy... Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja polecam Toshiba G900 ma swoje wady,ale za to jest tani i ma rzeczy o których wiekszosc PDA może pomarzyc,wlasnie dzisiaj go zamówiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 ja już mam swego faworyta - czekam na wrzesień/październik aż nieco stanieje palmofon z gsm'em HTC Touch Diamond z polskiej ewentualnie zachodnieuropejskiej dystrybucji (potwierdzona europejska gwarancja przez htc polska z dowodem zakupu i kartą gwarancyjną) będzie to mój pierwszy pda, celowo nie napaliłem się od razu mając na uwadze choroby wieku dziecięcego wypuszczanego sprzętu a to za sprawą jednych z pierwszych rom'ów dla tego modelu, dlatego wolę jeszcze poczekać, choć na dzień dzisiejszy najnowszy soft poprawił działanie urządzonka, no ale przecież to WM od Billa i nie należy się spodziewać cudó szybkości i niezawodności jak w zwykłym fonie jeśli wersja touch pro nie będzie znacznie droższa to biorę ją bo posiada zewnętrzne podpięcie kart microSD(HC) (sic! zwykły diamond ma tylko 4gb i to wszystko) oraz klawiaturkę qwerty i w sumie na obu mi zależy moim zdaniem z twojej listy kaiser ma za małą ilość ram - 128mb aby udźwignąć w miarę komfortowo bez przycieć system i różne nakładki typu touchflow, poza tym brakuje mu sterowników dla układu graficznego, natomiast cena w stosunku do diamonda bardzo podobna tośce in plus trzeba przyznać naprawdę dobrą cenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Tak, G900 ma swietna cene, tylko z tego co widze, to kolega chyba szuka czegos z GPS. Z tych 3 na pewno wybralbym TYTN2, ale mozesz tez zobaczyc, np. HTC Trinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Panowie, stoję przed podobnym wyborem. Posiadam Nokie N95 8GB i chciałbym sobie kupić cos na Windows, moje zainteresowanie przykuł HTC Touch Pro, jednak zastanawiam się czy nie ma czegoś lepszego na rynku? Co możecie polecić? Czy jest Pda, który oferuje coś więcej, jest lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Panowie, stoję przed podobnym wyborem. Posiadam Nokie N95 8GB i chciałbym sobie kupić cos na Windows, moje zainteresowanie przykuł HTC Touch Pro, jednak zastanawiam się czy nie ma czegoś lepszego na rynku? Co możecie polecić? Czy jest Pda, który oferuje coś więcej, jest lepszy? Czy poza funkcja GPS Toshiba G900 rozni sie czyms od 910? i czy ta roznica jest warta 800zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Jeśli nie potrzebujesz stricte PDA, to może rzuć okiem na tego Samsunga http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-review-267.php Używam go od kilkunastu dni i z pewnością na uznanie zasługuje wytrzymała bateria- reszta to taka iphone'owa zabawka, która ma w standardzie wszystko, to czego produkt apple'a nie ma (wraz z win mo, co dla wyznwaców Jobsa plusem pewnie nie jest ;) ). Polecać nie polecę, bo okazuje się, że nie jestem fanem dotykowych interface'ów, ale jeśli ktoś faktycznie uznaje, że potrzebuje PDA, to czemu nie połączyć tego z dobrym telefonem i przyzwoitym aparatem foto? Edytowane 22 Września 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...