Skocz do zawartości
stefanito

Detonatory sie odinstaluwują...

Rekomendowane odpowiedzi

Pomuszcie!

normalnie co jakieś 2-3 dni, jak zapuszczam kompa, to co widzę?

standardowa rozdzielczość (1024@32bpp) zamiast mojej (1152@16bpp)

i konflikt z kartą graficzną, winda znajduje nowe urządzenie (grafę) itp...

reinstalacja detonatora i aktualizacja sterów do monitora...

wiecie co to może być??? bo mnie normalnie szlag jusz trafja...

ps. konfig jak w sigu, karta nie kręcona! temp. w obiążeniui max: proc 44, system 39 stopni...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem podobne objawy kiedy wymieniłem w starym kompie wysłużoną RivęTNT na GeForce'a256. Powód: konflikt sprzętowy między northbridgem (Intel BX) a kartą. Jeżeli masz nowy komputer i dzieje się tak od początku to stawiałbym właśnie na to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem kiedys podobnie, tylko ze poza sterami do grafy, zezarlo mi jeszcze definicje virow z nortona i pare innych dll-i.

Nie mam pojecia co to bylo, ale dalo sie w koncu naprawic, tyle ze z detkami to faktycnie byly jaja, pare razy musialem instalowac, bo po reboocie poprostu znikaly ?

Do dzis nie wiem o co chodzilo i dlaczego 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie, w sumie pierwszy raz to było, jak zainstaliłem powerstripa - wkurzało mnie, wię zdeinstalowałem, ale problem pozostał...

ps.

wogóle pod windą 89 miałem w sterach opcję zmiany częstotliwości karty, a pod windą px już nie ma takiej i cza pałerstripa urzywac

:evil: ghhhhrrr :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem ABITA BD6 Celerona 900 i miałem za kazdym razem takie problemy jak ty ,,, mój komputer nie obsługiwał tej karty ....niewiem moze AGP bo tylko rzy 2(na płycie) ....ale zmieniłem karte na G2mx400 i poszło ........ POWODZENIA ....

Teraz mam abita BD7 i celerona 1.7 G4MX440 i działa ...... moze to wina płytki ....ciezko tak stwierdzic ......FORMAT c: (to moja rada i stery 43............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi