Skocz do zawartości
DarthMirek

Problem Z Nowym Monitorem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kupiłem dzisiaj monitor LG l245 wp-bn. Przy podłączeniu go z komputerem za pomocą kabla d-sub wszystko działa wporządku. Gdy próbuję go podpiąć przez wtyczkę hdmi (mam przejściówkę hdmi-dvi) monitor jakby nie wykrywa sygnału i przechodzi w stan uśpienia. Podłączyłem laptopa przez hdmi i wszystko działa ok. Ma ktoś pomysł co może być nie tak? Dodam jedynie ,że 32 calowy telewizor sony podpinałem w ten sam sposób i wszystko działało :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika gdzie jest taka opcja?

hm, podłącze go może jaki drugi monitor, zaraz będę coś kombinował :)

nie widzi go :/ Przy "set up multiple displays" mam tylko pokazany monitor który teraz podpiąłem

Dobra, jutro monitor wraca do sklepu, to była ostatnia sztuka z ekspozycji, może dlatego coś z nim jest nie tak.

Edytowane przez Vegret

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika gdzie jest taka opcja?

hm, podłącze go może jaki drugi monitor, zaraz będę coś kombinował :)

nie widzi go :/ Przy "set up multiple displays" mam tylko pokazany monitor który teraz podpiąłem

Dobra, jutro monitor wraca do sklepu, to była ostatnia sztuka z ekspozycji, może dlatego coś z nim jest nie tak.

Witam po raz pierwszy...kupiłem ten monitor i mam to samo. Czy kolega może kupował w Łodzi w MM?. Bo mój też jest z wystawy. W sklepie po hdmi szedł. Teraz niestety nic nie mogę zrobić z ustawieniami. Karta ati radeon 4850.

Ma ktoś jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi