MalcolmX Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Witam, postanowiłem trochę oczyścić kompa, więc wyciągnąłem go pracującego spod biurka, lekko przedmuchałem sprężonym powietrzem. Wsuwając go z powrotem lekko uderzył mi o blat biurka, czy o kant nvm. Tak czy owak miał lekki wstrząs, ale miewało się gorsze. Coś nagle zapiszczało, zresetowałem (nie widziałem co pokazywalo sie na monitorze). Po restarcie nie mam dźwięku, ani z Sound Blstera, ani z integry. Głośniki sprawdzałem, działają. Bios resetowałem, sprawdziłem złącza - żadnych nadpalen czy coś, wszystkie kable powpinane. Urządzenia sa wykrywane, instalują sie poprawnie, ale dźwięku jak nie było tak nie ma. Nie było w całej tej sytuacji nic dziwnego, gdybym w integrze głos miał a w SB nie, ale nie ma w żadnej. Co mogło paść? pozdrawiam. ps. płyta to MSI K8N Neo4-F Można zamknąć, jakims cudem głos wrócił ;) Edytowane 16 Lipca 2008 przez MalcolmX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trancvission Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 hehee.. dobre pytanie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...