.PaVLo. Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) No właśnie, przeglądam różne sklepy i można czasem je znaleźć, ale jako niedostępne, więc szybkie pytanko, gdzie dostane taki TOP Edytowane 17 Lipca 2008 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 http://pc-tuning.pl/Laing++top+do+pompy_p162.html wystarczyło przejrzeć kilka tematów o wc z tamtego roku .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) albo ten: KLIK jednak okolo 7 dni musisz poczekc Edytowane 17 Lipca 2008 przez Celin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 no właśnie widziałem te sklepy, i w sumie to tylko to zostaje, będe musiał się skontaktować z nimi i dowiedzieć się co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Napisz do Frimana z forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) "Friman" nie istnieje "Freeman" od marca nie ma na forum Edytowane 17 Lipca 2008 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 http://forum.purepc.pl/uzytkownik/139803/fr1maN/ Prawie jak Friman ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) prawie robi różnicę xD THX :D Ostatnio widziany: 23 listopad 2007 - 10:33 :wink2: spalony, szukamy dalej :google: ale jeszcze spróbuje przez GG jutro :idea: Edytowane 17 Lipca 2008 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja pisałem do Cooling, jak i do Pc-tuning w podobnej sprawie i brak odzewu. Dajcie znać, jak coś będziecie wiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 kupiłem, a właściwie to dopiero złożone zamówienie, ale bynajmniej jest zaklepana sztuka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Jakos tak srednio mi sie widzi ten top z pctuningu... 99pln i to bodajrze Alphacool, ktory ma przewezenia przy kroccach. Wczoraj bylem w qulingu, pytalem o top Watercoola do DDC, podobno juz do nich leci, za 85 pln polecam jak najbardziej, do tego zestawik montazowy w zatoce 3,5 cala :) Sam tak uzywam i jestem bardzo zadowolony z niego. Z tym ze w Chieftecu BA musialem wywiercic 2 dziurki zeby srubokret wsadzic z prawej strony i go dokrecic, do tego zestaw matazowy najlepiej mocowac do topu przy pomocy kleju, bo mozna cholery dostac jak co chwila wylatuje podczas zakladania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) leci leci, jak ktoś jest zdecydowany, to niech lepiej zaklepuje sztukę dla siebie :) Edytowane 24 Lipca 2008 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...