Morth Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Zastanawiam się nad kupnem monitora 22'. Wybór padł na LG ponieważ ma miesięczną gwarancję na bad pixele oraz funkcje 4:3 w panoramie. W2242T-PF 797zł -Wyjściowy model w moich rozważaniach, ponieważ to najtańszy model z DVI W2252TQ-PF 931zł -Za 134zł dostajemy 2ms zamiast 5ms oraz 10k kontrastu zamiast 8k. Warto płacić 134 zł za tak małą różnicę? L227WT-PF 1024zł -Tutaj natomiast nie widzę żadnych różnic poza przesadzoną ceną... Czy ktoś kto naprawdę się zna na tych modelach mógłby mi doradzić? Jakie są różnice między nimi poza tymi które wymieniłem? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 L227WT-PF 1024zł -Tutaj natomiast nie widzę żadnych różnic poza przesadzoną ceną... ten ma nowego typu świetlówki 100% ntsc tzw WCG (a w praktyce bardzo żywe nasycone kolorki - wręcz cukierkowe) ja bym wybierał między 2252 a 227 - idz do sklepu włącz oba i naocznie oceń czy te lepsze kolory w 227 Ci pasują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morth Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Niestety nie mają żadnego na wystawie jak chyba większość sklepów u nas :/ Zresztą ciężko ocenić jak się spojrzy na pulpit a nad głową ci sapie znudzony sprzedawca :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...