Skocz do zawartości
Sh4d0W

Radeon 9700 & TV-Out, znowu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wiem, że było już dziesiątki jak nie setki razy, ale odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem :). A więc potrzebuje tak aby na TV było film z napisami w rozdzielcości max 800x600 a na monitorze pulpit 1152x864 i tak abym mógł pracować i nie przeszkadzać swobie nawzajem. Próbowałem już wszsytkiego. Najlepszy efekt uzyskałem gdy zmiejszyłem rozdzielczośc na monitorze a co za tym idzie na TV tez na 800x600 jednak i tak miałem na obu wyśiwetlaczach to samo. Proszę o pomoc łopatologicznie co zrobić aby sytuacja wyglądała tak jak wyżej napisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba czegoś nie wiem, ja nie znam sposobu na uzywanie wyjścia TV jako Dual Head..., to po prostu technicznie nie jest możliwe, bo z założenia wyjście TV wyświetla to co widzisz na monitorze, chyba ze jest oprogramowanie które wykorzysta wyjście TV jako "drugi ekran"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da sie... przynajmniej na radku 8500. Na pulpicie jest 1152, a na tv 1024. Niestety nie do konca nie bedziesz sobie przeszkadzal... jezeli wlaczyles TheaterMode wtedy naTV masz film na fullscreen... a na monicie masz okienko z filmem, ale nie mozesz go zminimalizowac bo wtedy przestaje dzialac film na TV. Rozne rozdzielczosci to nie problem... przynajmniej ja go nie mialem na radku 8500 - od tego wlasnie jest Rage Theater

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rage Theater to uklad odpowiadajacy z TV out (Tv-in tez)... w sterownikach musisz uaktywnic opcje Theater Mode (lub w nowych catalystach opcje Klonowania) - powinno dzialac - poszukaj na twojepc.pl artykulu Divx na TV. Potrzebny bedzie tez program DivxG400 do wysylania napisow na TV... jeszcze raz odsylam do twojepc : http://twojepc.pl/artykuly.php?id=radeon_d..._na_telewizorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...