Sh4d0W Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Witam! Wiem, że było już dziesiątki jak nie setki razy, ale odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem :). A więc potrzebuje tak aby na TV było film z napisami w rozdzielcości max 800x600 a na monitorze pulpit 1152x864 i tak abym mógł pracować i nie przeszkadzać swobie nawzajem. Próbowałem już wszsytkiego. Najlepszy efekt uzyskałem gdy zmiejszyłem rozdzielczośc na monitorze a co za tym idzie na TV tez na 800x600 jednak i tak miałem na obu wyśiwetlaczach to samo. Proszę o pomoc łopatologicznie co zrobić aby sytuacja wyglądała tak jak wyżej napisałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Nie do zrobienia, ponieważ na wyjściu TV bedziesz zawsze widział to co na monitorze, to niestety nie "dual head" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 To dlaczego znalazłem wątki o tym że można coś takiego zrobic ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No to chyba czegoś nie wiem, ja nie znam sposobu na uzywanie wyjścia TV jako Dual Head..., to po prostu technicznie nie jest możliwe, bo z założenia wyjście TV wyświetla to co widzisz na monitorze, chyba ze jest oprogramowanie które wykorzysta wyjście TV jako "drugi ekran" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 da sie... przynajmniej na radku 8500. Na pulpicie jest 1152, a na tv 1024. Niestety nie do konca nie bedziesz sobie przeszkadzal... jezeli wlaczyles TheaterMode wtedy naTV masz film na fullscreen... a na monicie masz okienko z filmem, ale nie mozesz go zminimalizowac bo wtedy przestaje dzialac film na TV. Rozne rozdzielczosci to nie problem... przynajmniej ja go nie mialem na radku 8500 - od tego wlasnie jest Rage Theater Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ten Rage Theater to jakis program ? ;) Sorki za lamerskie pytania ale z TV-Out'em mam pierwszy raz do czynienia. Mógłbyś dokładnie powiedzieć jak to robis krok po kroku i na jakich sterach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Rage Theater to uklad odpowiadajacy z TV out (Tv-in tez)... w sterownikach musisz uaktywnic opcje Theater Mode (lub w nowych catalystach opcje Klonowania) - powinno dzialac - poszukaj na twojepc.pl artykulu Divx na TV. Potrzebny bedzie tez program DivxG400 do wysylania napisow na TV... jeszcze raz odsylam do twojepc : http://twojepc.pl/artykuly.php?id=radeon_d..._na_telewizorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 O dzięki właśnie o to mi chodziło, jeszcze raz wielkie dzięki zaraz się pobawimy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...