Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Trailer z E3 Gameplay Pierwsza część była jednym z moich ulubionych RTSów. Twórcy 2jki mówią, że chcą przywrócić klimat z pierwszej części. Zapowiada się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja ostatnio sobie 1 odświeżyłem grałem z kumplem w multiplayer ta gra ma coś w sobie mam nadzieje, że w dwójce będzie tyle dobrego co w jedynce plus parę poprawek (nie liczę poprawy audio/video bo to jest normalne). Widzę, że dwójka prezentuje b. dobrą grafikę szkoda, że nic więcej nie pokazali w tym gameplay'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Wiadomo coś kiedy ta gra wyjdzie? Prezentuje się b. fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12778 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Oblivion rts hehe EDIT: 7 screen z reklamy harnasia :lol: Edytowane 17 Lipca 2008 przez wielkiZly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Niby dzis byla premiera PL. Nie zdazylem nestety do Empiku:( Byl ktos moze patzrec czy gra jest juz dostepna na polkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Właśnie przeszedłem, prawie 90% pierwszej części. Kupione za 12 złotych :) Świetnie, że wypuścili drugą część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...