TwisT Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam. Mam taki problem. Posiadam nokie n73 z softem ME, Plus GSM taryfy kubali. Chcialem internet.. Przez pewien czas dzialalo ale, laczylo sie przez csd a ja potrzebuje przez gprs bo mam chyba 5mb w pakiecie. Sciagam ta konfiguracje ze strony plusgsm.pl instaluje i nie dziala. Poprostu pusta strona biala sie pojawia. Zresetowalem telefon i to samo. Pokasowalem wszystkie ustawienia i wgralem na nowo konfiguracje i ciagle to samo. Rece opadaja. Potrzebuje koniecznie na to GPRS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Propponuje wywalic wszystkie punkty dostepu (sa gdzies w ustawieniach) i wrzucic ustawienia ze strony nokii. Jesli nie pomoze - reset telefonu (za pomoca nokia pc suite mozna zrobic backup kontaktow, aplikacji itp) plus ustawienia od nokii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Zadzwoń na BOK i niech ci wyślą ustawienia. Bajzel w punktach dostępowych w niczym nie przeszkadza. Ważne co jest na domyślnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Być moze trzeba miec aktywną usługę GPRS/MMS -> *101*11*02# aby włączyć (*101*11*02# - OFF) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisT Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 próbowałem to co pisaliście + to co na innych forach przeczytałem i się okazuje, że jest gorzej niż się wydaje. W rzeczywistosci jezeli chce skorzystac z internetu to musze telefon zrestartowac i wtedy internet dziala przez niecałe 10 minut po czym znów musze restartowac aby skorzystac. narazie nie uzywam bo bawic mi sie nie chce ale troche dziwne to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 U mnie sprawa wygląda identycznie (też N73). Zna ktoś już może rozwiązanie problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...