Skocz do zawartości
TwisT

Nokia N73+plus Gsm, Nie Umiem Ustawic Internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam taki problem.

Posiadam nokie n73 z softem ME, Plus GSM taryfy kubali.

Chcialem internet.. Przez pewien czas dzialalo ale, laczylo sie przez csd a ja potrzebuje przez gprs bo mam chyba 5mb w pakiecie.

Sciagam ta konfiguracje ze strony plusgsm.pl instaluje i nie dziala.

Poprostu pusta strona biala sie pojawia. Zresetowalem telefon i to samo.

Pokasowalem wszystkie ustawienia i wgralem na nowo konfiguracje i ciagle to samo.

Rece opadaja.

Potrzebuje koniecznie na to GPRS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propponuje wywalic wszystkie punkty dostepu (sa gdzies w ustawieniach) i wrzucic ustawienia ze strony nokii. Jesli nie pomoze - reset telefonu (za pomoca nokia pc suite mozna zrobic backup kontaktow, aplikacji itp) plus ustawienia od nokii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

próbowałem to co pisaliście + to co na innych forach przeczytałem i się okazuje, że jest gorzej niż się wydaje.

W rzeczywistosci jezeli chce skorzystac z internetu to musze telefon zrestartowac i wtedy internet dziala przez niecałe 10 minut po czym znów musze restartowac aby skorzystac.

narazie nie uzywam bo bawic mi sie nie chce ale troche dziwne to..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi