panzar Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 bugi były i w pierwszej części. po prostu lucas arts gonił i bioware i obsidiana, z gorszym skutkiem dla części wydanej obsidian natomiast co do walki to ok no RPG itp itd ale no przydałby się jakiś rozwój, jeśli nawet nie to co zaproponowałem to fajniej by było aby programiści wykonali ruch w samej wizualizacji, walki na miecze z reguły są piekielnie dynamiczne a nie do bólu sztywne i statyczne. w jednym z ostatnich Final Fantasy było to całkiem fajnie rozwiązane, mimo iż rozgrywka była turowa to postacie przemieszczały się po okolicy. tak ciężko jest coś takiego wykonać? chyba nie. podobnie jak hp i smyranie mieczem. co za problem aby stworzyć np pt wytrzymałości, które będą spadać po każdym uderzeniu np ręką czy pchnięciu i postać np będzie traciła koncentrację szybkość i siłę w jakimś stopniu, a gdy ten pasek spadnie do końca to wtedy pierwszy lepszy wyprowadzony cios mieczem będzie trafiony. zwyczajnie chodzi mi o rozwój o coś co jest potrzebne, bo dzisiejsze rozwiązania są naprawdę prymitywne i głupio wyglądające, zwłaszcza przy tak olbrzymich zasobach sprzętowych (to akurat ma znaczenie, kiedyś przeczytałem taki tekst który obrazuje jak bardzo nie wykorzystywany jest dzisiejszy komputer: "kiedyś programami wyciskało się wszystko z mhz'ów procesora a dziś mhz'ami procesora wyciska się wszystko z programów") ps co najciekawsze to jak ja grałem w kotora 2 to udało mi się przejść całą grę bez patchy ;)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) LINK 20 minut gadania o grze :) fajne to to jednak będzie :D albo jestem jak ten kolo z jednego filmu o maclaptopie. kupię wszystko co sie świeci jak miecz świetlny i ma w nazwie star wars :D Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 [...] ps co najciekawsze to jak ja grałem w kotora 2 to udało mi się przejść całą grę bez patchy ;) ... No to nie jestem sam :) Poza tym to temat nam coś ucichł, tak być nie może. Dlatego zamieszczam stosunkowo świeży materiał, a właściwie jakiś tam gameplay - klyk? Wedlu mnie bomba, szkoda ze nie ma info jak wygląda rozwój władających mieczem po stronie rebeliantów. Co-op bardzo do mnie przemawia. Graficznie w okolicach KoTORa 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) no przecież post wyżej linkowałem to samo. nie ma rozwoju jedi bo musi zostać coś na premierę :) ja się cieszę że w ogóle pokazali miecz świetlny i jego usera ;) aha. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jak pisałem to nie było jeszcze twojego posta :wink: Może i racja z tym, że nie pokazali chociaż wydaje mi się, że tak czy tak gra będzie miała dobry odbiór. Szyld SW robi swoje, poza tym czas zastąpić SW:Galaxies. Ciekawe czy jeszcze będą jakieś klasy władające mieczem po stronie Sithów oprócz przedstawionego warriora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ta oglądając filmik drugi raz to zauważyłem że inteligencją npc raczej nie będą grzeszyć... wystarczy spojrzeć na pierwszy filmik. koleś pruje z blastera do przeciwników a obok stoi sobie grupka i nawet nie reaguje... :/ jest i też oficjalna stronka :) link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Trzeba mieć nadzieje w końcu łerk in progres :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A...ten czy będzie w tym normalny Single Pl. tryb? ...ja nie chce MMO.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A...ten czy będzie w tym normalny Single Pl. tryb? ...ja nie chce MMO.. :/Nie bedzie i to jest fucked up <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgadza się brak single ssie ale to będzie pierwszy mmo na który mam zamiar tracić długie godziny olewając wszystko dookoła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wszystko ekstra tylko low fps mi sie nie podoba ;). Oby tak to nie chodziło w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 link polecam ten filmik :) ta gra to będzie niezły odlot. lokacje będą naprawdę świetne :) oraz może ktoś mi wyjaśnić ocb? link już od pierwszych informacji mówiło się że to może być bez abonamentowe mmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Na kiepskie lokacje to raczej w KOTORach narzekac nie mozna bylo. Tylko co z tego skoro to cholerne MMO :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 no ale właśnie chodzą słuchy że to będzie MMO bez abonamentu. dla mnie to by się podobało że hoho. oldskul pełną gębą. żadnego premium czy czegoś innego, pełen wypas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 wydaje mi się to mało prawdopodobne, że zrezygnują z "żyły złota" jaką jest abonament. szczególnie, że zapowiada się godny konkurent dla WoW pod względem ilości graczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Sith Warrior trailer VE3D Video for Star Wars: The Old Republic (PC) - Voodoo Extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nowy trailer, który został pokazany na E3. http://www.youtube.com/watch?v=ItUuxMVV0ZI&feature=player_embedded#! Kilka ciekawostek: 1. W Star Wars: The Old Republic będziemy mieli 4-osobowe drużyny. Taki WoW dla przypomnienia ma 5, WAR ma 6 (?). 2. Będzie 8 klas, po cztery na stronę konfliktu. 3. Wygląda na to, że na początku będzie pięć tierów gearu. Taki Bounty Hunter będzie miał ostatni pancerz z jet-packiem. 4. Full Voice Acting. Fajnie? No niby, tylko jak często będziemy mieli nowy content? 5. Będzie system krycia się za osłonami, przynajmniej dla Smugglera. Zapewne odpowiednik po stronie Sithów też będzie miał tą możliwość. 6. Każdy gracz będzie miał swój statek kosmiczny. Będzie to coś na wzór domków w LOTRO. Na E3 pokazano również jeden scenariusz, w którym to grupa czterech graczy walczyła z oddziałami Sithów. Trooper robi za tanka, ale nie stoi cały czas w miejscu, tylko biega i unika pociski przeciwnika. Smuggler robi za DPS i kryje się za osłonami, Jedi Knight robi za dps, ale w momencie pojawienia się Sith Warriora, ci dwaj zaczynają walczyć. Jedi Knight robi tu więc za off-tanka, co muszę przyznać jest dosyć ciekawym pomysłem. Jedi Guardian (albo Consular, whatever) robi głównie za healera. Ogólnie zapowiada się interesująco. Szczerze to chciałbym, aby ta gra osiągnęła sukces. Wieloletnia dominacja Blizzarda nie jest dla konsumentów dobra. Silny przeciwnik, taki jak SW: TOR bardzo by się przydał. Dodatkowo Guild Wars 2, Final Fantasy XIV, a za kilka lat Fallout MMO, mogą naprawdę zamieszać na rynku gier MMO. Oby! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PwvZf9m5hVs&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Multiplayer Mass Effect. Ogladalem tylko skrawki wiec pytania, to bedzie abonamentowa gra? I z tego co zobaczylem to gameplay ma wygladac jak w guild wars? W sensie ze zbieramy party i gramy odcieci od reszty swiata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Tak - abonamentowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Moment... nie będzie micropaymentu? Przecież tyle wszyscy bębnili, że to będzie jedna z niewielu mmo bez abo, jedynie z mikropłatnościami. Ech :/ No nic, na razie nie stawiam jeszcze krzyżyka na tej produkcji. Zobaczymy co będzie, jak wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) Nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego w grze, która ma taki potencjał, zrobiono grafike a'la WOW, która wygląda jak kolorowa kupa? Toż to Jedi Academy na 12-letnim już silniku Quake3 wygląda lepiej. Zatrudnili niewidomych grafików? Te drewniane animacje mnie drażnią :[ Edytowane 14 Marca 2011 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8y20xZQ2eUM&feature=player_embedded#at=77 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Ssie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Star Wars: The Old Republic | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=eA5pSUehiwc&feature=player_embedded Star Wars: The Old Republic | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Star Wars: The Old Republic | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Star Wars: The Old Republic | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Edytowane 7 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kFS0WlGnJEY&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 •• 91 minut ze Star Wars: The Old Republic | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...