Hans15336 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) No właśnie jak ?? Skoro nie mam wyjścia HDMI ??? Na jakiej zasadzie to działa ??? Edytowane 18 Lipca 2008 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 No właśnie jak ?? Skoro nie mam wyjścia HDMI ??? Na jakiej zasadzie to działa ??? Czy przypadkiem wraz z zakupem karty nie dostałeś przejściówki DVI-HDMI ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Czy przypadkiem wraz z zakupem karty nie dostałeś przejściówki DVI-HDMI ?? No dobra to jest jak daje na LCD-TV , ale jak podać na glośniki PC np. zestaw 5.1/6.1/7.1 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Taki zestaw musi mieć wejście HDMI a z takim zestawem komputerowym jeszcze się nie spotkałem. Na razie tylko amplitunery to mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 U mnie przez ową przedjściówke podłanczam kompa do hd LCD i no problem wszystko smiga jedyny minus tego rozwiązania , nie da rady używać równolegle obu dźwiękówek tzn. integry oraz tej na karcie ati a szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 U mnie przez ową przedjściówke podłanczam kompa do hd LCD i no problem wszystko smiga jedyny minus tego rozwiązania , nie da rady używać równolegle obu dźwiękówek tzn. integry oraz tej na karcie ati a szkoda... Czyli co wyłącza Ci kartę dźwiękową ?? Ciekawe jak to wyglada z k.dźwiękową osobną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 nie ze wyłancza ... ale w profilach dzwiękowych jest możliwość korzystania z tylko jednej dźwiękówki przynajmniej pod vistą, więc wybierasz albo integre albo tą od ati... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...