arni92-14 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Która płyta będzie najbardziej odpowiednia do podanego zestawu? Core 2 Duo E7200 + AC Freezer 7 Pro Corsair XMS2 2x2 GB 800 MHz CL5 Powercolor HD4850 Pioneer DVR 215 Samsung F1 320 GB Corsair VX 450W Cena ok. 300-350 zł Moje propozycje to: MSI P35 Neo2-FIR Asus P5K Pro Asus P5Q Foxconn P35 A-S Czy może jakaś inna? Dobrze by było, gdyby płyta posiadała złącze FireWire. Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mck Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 ASUS P5Q Pro mieści się w cenie ma FireWire i umożliwia dołożenie drugiego radka do CF (co prawda 2 PCI-E 8x ale za to PCI-E 2.0 czyli napewno nie ograniczy HD4850 i będzie podobnie jak 2x PCI-E 16x 1.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni92-14 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 P5Q Pro ... tylko problem, że w sklepie u mnie go nie ma .. CF'a na pewno nie będę robił, ponieważ przy tym musiałbym wymienić zasilacz, a nawet jakbym już się skusił to korzyści nie będą wymierne .. najwyżej dokupię tego Asusa w innym sklepie, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Jak nie Asus, to MSI, bardzo przyjemna plytka. Mam juz ja kilka miechow, a uwierz mi, jesli cos u mnie w kompie jest kilka miechow, to znaczy ze naprawde jest dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni92-14 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Jak nie Asus, to MSI, bardzo przyjemna plytka. Mam juz ja kilka miechow, a uwierz mi, jesli cos u mnie w kompie jest kilka miechow, to znaczy ze naprawde jest dobre ;) A ta Evga z Twojego podpisu jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Evga to już w obecnych czasach lekki staroć i nie warto się tym interesować. Mobo proponuje Asusa P5Q Pro a w ostateczności MSI P35 Neo2-FR, tez przyzwoita płytka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 A ta Evga z Twojego podpisu jest dobra? Nie warto ;) Jak juz wyzej pisalem, u mnie czesto sie cos zmienia, wiec nawet siga nie uaktualniam, teraz w kompie nic nie ma z obecnego siga ;) A MSI mam juz kilka miechow, a to najlepsza rekomendacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni92-14 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 A co powiecie na Asus P5K-E? Mogę go mieć za 320 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Dobra płytka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...