RAZOR Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Na co dzień do o/c grafy używam PowerStip'a lecz nie daże go zbyt dużą sympatią. Dlatego zwracam się do was z zapytaniem jakich wy używacie do tego celu programów, i który z nich jest najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ps i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja uzywam zakladki w serownikach i nie nazekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 eee nie to forum :? P.S. flash biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Rage3d tweak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Riva Tuner= The Best :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Detonatorow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 riva tuner i nvidia bios editor. na co dzien nie krece (nie mam w co grac!) wiec riva tuner. Na stale to nodyfikacja biosu jesli chodzi o krecenie w detonatorach to najgorszy sposob, lepiej juz low level w rivatunerze (gorna czesc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja używam rage3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Może ktoś zapodać linka do porządnego BIOS editora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 CoolBits ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 http://www.x86-secret.com/articles/nvbios.htm biosy i programy http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26136 watek o biosach http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17158 instrukcja (moja ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Riva Tuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Od zawsze PowerStrip. Zero problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Widzę że posiadacze kart Nvidi dzielą się głównie na wyznawców programów PowerStrip oraz Rivatuner :) BTW irnlgn dzięki za instrukcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Widzę że posiadacze kart Nvidi dzielą się głównie na wyznawców programów PowerStrip oraz Rivatuner :) BTW irnlgn dzięki za instrukcję. Ja mam ATI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Widzę że posiadacze kart Nvidi dzielą się głównie na wyznawców programów PowerStrip oraz Rivatuner :) BTW irnlgn dzięki za instrukcję. A wcale nie, uzywałem PowerStripa a pozniej BiosEditor i nvflash i karta na stałe podkrecona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 SpiderMAN... wiesz - może chcesz się zamienić???? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Widzę że posiadacze kart Nvidi dzielą się głównie na wyznawców programów PowerStrip oraz Rivatuner :) BTW irnlgn dzięki za instrukcję. Ja mam ATI :)A Riva Tuner tez jest dla ATI - nie tylko dla Nvidii wbrew pozorom :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Widzę że posiadacze kart Nvidi dzielą się głównie na wyznawców programów PowerStrip oraz Rivatuner :) BTW irnlgn dzięki za instrukcję. uzywan ps glownie z powodu mozliwosci blokowania odswierzania (nie lubie grac w 60Hz) a oc to tylko taki dodatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Teraz detonatory maja wszystko co potrzebne do ustawienia karty graficznej. Oczywiscie w sklad zakladek podchodzi rowniez OC. Korzystam zatem z detonatorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 EXPERTool from Gainward 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ale EXPERTtool działa tylko z gainwardami... Czy się mnie mylę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Pytanie do posiadaczy Gf2Ti. Jakie najwyższe stabilne taktowanie pamięćcore udało wam się na tej karcie osiągnąć. Standardowe to 250/400Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ale EXPERTtool działa tylko z gainwardami... Czy się mnie mylę? myslisz sie - dziala z kazdym GF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 coolbits w rejestrze i pozatym nie widze innej mozliwosci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ja mam karte graficzna Leadteka Win Fasta Geforce 2 TI 64MB. Moglby mi ktos zapodac linka do detonatorow albo do jakis progsow do podkrecenie jej ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 nikt mi qrwa linkow nawet nie zapoda :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 nikt mi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> linkow nawet nie zapoda :) ??Gdzies ty sie chowal :?: Detonatorow szukasz... Co to sa Detonatory :?: Nawet ci sie nie chcialo na stronke producenta zerknac - to chyba najbardziej intuicyjne :idea: Ale OK - masz linki: Nvidia Leadtek Mogles chociaz zerknac... gdziekolwiek :idea: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 O widze ze nawet na forum Tyszanie sobie pomagaja :) Dzieki !!!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...