Avandrel Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 http://www.avandrel.republika.pl/buda.html - Co myślicie? Napewno jeszcze dorzucę kilka zdjęć po ciemku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zaje---bista buda SUper Ci to wyszlo, a masz jakas plexi pod tymi wycieciami wklejona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 podoba mi sie, ale i tak wole okna z boku, a nie jakies wzorki. I podoba mi sie przednie rozwiazanie chlodnicy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 będzie plexi pod tym "S" z boku. Pod górnym wycięciem nie bo tam jest chłodnica i lepiej zostawić przewiew. A na razie są wszędzie dziury. Aha jeszcze z drygiej strony budy mam mały wzorek - ale to później dożuce zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 wyglada to ekstra, powiedz ile pracy kostowalo wyciecie tych wszystkich wzorkow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ok 15 godzin pracy (po godzinne dziennie), dużo tarcz do cięcia - (Toye kupiłem za 50zł a na tarcze w sumie wydałem jeszcze 100zł) No i Toya się spaliła - ale wymienili na gwarancji. Aha mam prośbę jakby ktoś mógł zrobić mirror stronki bo na republice są limity transferu. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 http://www.younior.host.sk/case/ niechodzi najszybciej ale nie ma limitu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Calkiem ciekawy modzik. Tylko skad ja znam ten wzorek ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Calkiem ciekawy modzik. Tylko skad ja znam ten wzorek ? 8O nie wiem Ty nam powiedz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 dla mnie fajne bedzie, ale jak zakleisz te oryginalne dziurki z boku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 wypas wzorek :) dobra robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 SEPULTURA ??? to w srodku to nie jest ich logo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 dla mnie fajne bedzie, ale jak zakleisz te oryginalne dziurki z boku Popieram, dziurki z boku szpeca przy podswietleniu. Ja swoje podkleilem od srodka tasma izolacyjna, czarna i spox, nie widac ich. Mozna tez zaszpachlowac, ale to troszke roboty, mimo ze efekt zaczepisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 :arrow: podswietlenie zajebiste :arrow: doloz biohazard grill na gorze - bedzie cool :arrow: cos ta farba dziwnie wyglada - to nie jest pelna czern ?? bo gdzieniegdzie sa jasniejszcze pkt-y a gdzieniegdzie ciemniejsze - ale rozumiem - tez mialem z tym jazdy przy moim poprzednim modzie :arrow: popieram przedmowcow aby zakleic te dziury z boku :arrow: czy to jest siatka tunningowa ?? gdzie ja kupiles ??? :arrow: radzilbym jakos od spodu nagrzewnicy walnac wiatraki , ktore by zasysaly powietrze - wtedy bedzie wc bardziej wydajne :arrow: wywal to kanapkowe pudelko i walnij sobie Easy Clicka - jest zajebisty , estetyczny , z uszczelka , niewielki i pojemny - same zalety jego :wink: ogolnie 8/10 :D - chyba sprawiedliwy wynik ?? ;) - bardzo mi sie spodobalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 http://www.uol.com.br/sepultura/site_downl...ULTURA-Star.jpg takie to mialo byc ??:D a tu bez gwiazdy i malutkie: :D[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 :arrow: cos ta farba dziwnie wyglada - to nie jest pelna czern ?? bozgadzam sie tak jakby ktos gymka zmazal farbe na kijowej ksiazce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 http://www.uol.com.br/sepultura/site_downl...ULTURA-Star.jpg takie to mialo byc ??:D a tu bez gwiazdy i malutkie: :D[/img] Fack wyczesamy wzorek :D jak masz wiecej takich to żuć linkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 zapiera dech w piersiach, :D ładne jest to cos w srodku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Fack wyczesamy wzorek :D jak masz wiecej takich to żuć linkamipisalem ze to wzor zespolu - SEPULTURA www.sepultura.com (www.sepultura.com.br) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Całkiem zajebista obudowa, nawet podobają mi się te wzorki z przodu ta siateczka tesh całkiem ciekawie wygląda :D Jak chcesz to moge wrzucić zdjęcia na swoją stronke www.casegallery.xp.pl Pozdróffka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 fajnie Ci to wyszlo, wzorki bomba, podswietlenie tez... tylko ta farba.. moze rzuc jeszcze jedna warstwe to nie bedzie tych "wytartych" plam widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 fajny modzik, podoba mi sie, zwalszcza to jak upchnales nagrzewnice. a wzorki to mi sie skojarzyly z tym co by sie pokazalo na obudowie po wybuchu granatu w srodku :wink: ogolnie gratuluje - kawal solidnej roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ładne!! Cool!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Wielkie brawa za wycięte logo i pozdrawiam Krakowskiego modera! ps. Widzę, że lakier Ci się trochę nierówno położył (chyba,że to zamierzony efekt :) ). Proponuje pastę polerską - też miałem podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Co do lakieru - to czarny matowy - taki miał być od początku. Co do tego że nierówno leży to wiem ale celowo nie szlifowałem bo na żywo dodaje to uroku i super się prezentuje. Jeśli chodzi o wiatrak to on wyciąga gorące powietrze z nagrzewnicy! Planuje jeszcze zrobić grill na niego z resztek po wycięciu wzorku. Co do loga to zgadza się - Sepultura - Jeżeli chodzi o siatke - to tak to jest taka do tuningu samochodów - pożyczyłem od kumpla vo tunninguje kaszla ;) - można takie kupić na giełdzie samochodowej albo w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 podoba mi sie jak malo ktory mod. olej podsiwtlanie teraz wygląda świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Calkiem ciekawy modzik. Tylko skad ja znam ten wzorek ? 8O Juz tu byl taki topic wlasnie z tym wzorkiem. Przeciez sie pytal, jak sie nam widzi, i byly zdjecia jeszcze sprzed malowania... Przynajmniej tak mi sie wydaje. :mrgreen: Przy okazji: Modzik Miodzik :D Niezle wykonanie, chociaz ja bym sobie tak nie komplikowal pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 fajny modzik, chociaz ja osobiscie nie gustuje w takich motywach, wolalbym jakies zwykle okienko, ale to oczywisscie wedle uznania - efekt jest git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 wypas---JESTEM NA TAK :twisted: DAJE 7 na 10 jak zakleisz dziurki to i moze 9 wpadnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 super. faktycznie tylko te dziurki.... :P bardzo mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...