mussak Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o mojej stronie http://www.starter24.yoyo.pl i czy macie może jakieś propozycje zmian, ulepszeń? Proszę o w miarę sprawiedliwą i łagodną ocenę :rolleyes: . Aha na stronie znajduję się także link do tego forum (w kategorii "Rozmowy") ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Niewiem czy jestes w temacie ale od prawie 10 lat strony / portale katalogujace nie maja racji bytu. Jak to sie mowi ? google ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Nie widzę sensu istnienia ale jak już to.... Dodaj: Poczta - Yahoo! Mail'a & Hotmail'a Portale - MSN.com & Yahoo.com Rozrywka - Filmweb.pl, IMDb.com Wyszukiwarki - alpha beta & live search Informatyka - PurePC.pl & PCLab.pl & TechWorks.pl & OCXtreme.org & XtremeSystems.org & VR-Zone.com & Expreview.com Nauka - brakuje podstawowego Ling.pl Gry WWW - coraz popularniejszy The Witcher: Versus Zakupy - Skąpiec.pl & Apollo.pl & Zenfist.pl Edytowane 19 Lipca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mussak Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Dziękuję za linki. Co do strony, to nie jest to typowy katalog. Strona ma być stroną główną dla Każdego, kto szuka takiego rozwiązania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 a da się to jakoś konfigurować? Jest to może inteligentne? Zresztą, nawet jesli by było, to ja i tak preferuję najlepszą stronę startową, about: blank; :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Raczej nie można personalizować, przynajmniej narazie. Mylisz się, najlepsza startówka to Google.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Mylisz się, najlepsza startówka to Google.comJa tam wole Speed Dial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja tam wolę całą ostatnią sesje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja tam wole Speed Dial :POkienka w rozdziałce 1280x800 są strasznie niewyraźne (skalowanie) a zmiejszenie ich ilości traci sens używania S-Diala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Mylisz się, najlepsza startówka to Google.com ;)mylisz się.. gogle toolbar mam nad paskiem adresu... szybciej i bardziej poręczne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...