kx555 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Wyjalem dzis z pcta 2x 512 ddr2 i wlozylem na to miejsce jedna kosc goodramu 1 gb 667 mhz i druga tez goodramu tyle ze osiemsetke. przez pare godzin wszystko gladko dzialalo, wzrosla troche wydajnosc pcta. ramy sie powinny dostosowac i tak zapewne bylo. wylaczylem go. pozniej jeszcze raz postanowilem go wlaczyc, przed wyborem uzytkownikow na niebieskim tle wyskoczyla informacja o przywroceniu rejestru, a w samym oknie wyboru userow wyskocyzlo okienko zamykania systemu przez lsass.exe (podobne jak przy Sasserze). od tamtej pory kazde uruchomienei pcta konczy sie na ekranie wyboru uzytkownikow, po czym wyskakuje informacja o pomyslnym przywroceniu pliku rejestru i komp sie zawiesza, wyskakuje krotki BSOD PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA i pc sie resetuje. myslalem ze to po prostu przez ram, wlozylem wiec stare ramy ale problem wciaz wystepuje. prosze o szybka pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Zainstaluj świeżego Windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Nie zmieniałeś ustawień napięcia kontrolera pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx555 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) nie, bo tez bios nie oferuje takiej opcji. instalacja windowsa wiaze sie z utrata danych, a na partycji systemowej mam ich sporo, i to waznych nie tylko dla mnie. edit: sprobowalem zainstalowac, instalator staje przy "sprawdzanie wczesniejszych wersji systemu microsoft windows" .. Edytowane 19 Lipca 2008 przez kx555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 spróbuj wykonać polecenia z tej pomocy technicznej: http://msdn.microsoft.com/en-gb/library/ms793437.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx555 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 nie ma opcji, teraz nawet sie nie laduje. no coz, sprobuje go oddac do seriwsu, ja nie jestem w stanie tego naprawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx555 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 dodam jeszcze, ze windows nie startuje nawet w trybie awaryjnym, po pierwszym okienku z logiem windows pojawia sie czarny ekran, komputer mryga rytmicznie lampkaygnalizujaca jegop prace ale nic sie nje dzieje. w konsoli odzyskiwanjia chce sie zalogfowac do kopii systemu c\windows, robi sie to samo, instalacja windows astaje na wyszukiwaniu starssych wersji windowsa, co do cholery sie stalo?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...