macin Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Jak w temacie. Muszę zainstalować kamerę na ścianie za barem (coś mi chyba kasa upływa). Warunki? No nie jest zbyt jasno, do kasy jakieś 3,4 metry. Jak połączyć, żeby nagrywać na hdd i oglądać w domku (mogę mieć za free jakiś HDD Samsunga co to niby nagrywa z dvd bez kompa - co to nie wiem). Cena kamerki jakieś 150-200 zl. Jeżeli trzeba złożyć kompa to jaki procek to pociągnie? Czy taka kamerka będzie dobra do obserwacji baru? I do tego podłączyć jakiś najprostszy rejestrator. Edytowane 20 Lipca 2008 przez macin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol456 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak w temacie. Muszę zainstalować kamerę na ścianie za barem (coś mi chyba kasa upływa). Warunki? No nie jest zbyt jasno, do kasy jakieś 3,4 metry. Jak połączyć, żeby nagrywać na hdd i oglądać w domku (mogę mieć za free jakiś HDD Samsunga co to niby nagrywa z dvd bez kompa - co to nie wiem). Cena kamerki jakieś 150-200 zl. Jeżeli trzeba złożyć kompa to jaki procek to pociągnie? Czy taka kamerka będzie dobra do obserwacji baru? I do tego podłączyć jakiś najprostszy rejestrator. Poszukaj kamer przemysłowych na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Wejdź na: napad.pl. Skontaktuj się ze sklepem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Wejdź na: napad.pl. Skontaktuj się ze sklepem. Napisałem do sklepu. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...