wiadro7 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Witajcie wszyscy mam problem posiadam taką konfiguracje komputera (windows xp sp 3, gf 8800 gt 512, 2 gb googram, amd x2 4200+) i problem dodtyczy gier głównie a więc wiedzmin chodzi na ~ 70 fps podczas akcji wydajność spada do 25, 30 czasem 14 fps , w Doomie 3 60 fps podczas akcji 30 fps to samo w Americans army czy quake 4 (oczywiście na wysokich ustawieniach wszystkie gry ). nie wiem czy to normalne czy wina jest płyty glownej (Asrock alive dual esata 2) oparty na ULI 1695. Prosze o jakieś sugestie bo zastanawiam sie nad wymiana płyty ale nie wiem czy warto pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 1. Zainstaluj najnowsze sterowniki do grafy i płyty głównej. 2. Zrób porządek na dysku ( easy cleaner, ad-aware ) 3. Defragmentacja. 4. Podobnych tematów było już wiele na forum, poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...