ropian Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 witam Czy cos wielkiego daje ten boczny wentylator czy lepiej kupic bez a ewentualnie samemu cos wstawic jak bedzie potrzeba bo kupuje chyba (DX-01B-D) pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Mysle ze nie warto dokladac do obudowy z coolerem w bocznej sciance , za zaoszczedzona kase kup 4x80 mm i zamnotuj w obudowie. Jesli bedzie za glosno dla ciebie pusc je na 7V. Sam posiadam Chiefteca DA-01-WD , kolor szary wpadajacy w grafitowy zakupilem tez kieszen za 45 zl firmy Tracer ,kieszen warta ceny ! http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...80&id_kat=01045 W srodku ma gumki po zamocowaniu dysku slychac tylko delikatne mruczenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Też się przymierzam do tej obudowy (tylko w wersji WD). Na pytanie o wentylator w bocznym panelu dostałem z chieftec.pl odpowiedź, że obecnie każdy model z "01" w nazwie ma boczny panel z otworem na wentylator (o ile miałeś na myśli otwór - bo czy w cenie jest sam wentylator, to nie wiem). Nic więc za niego nie dopłacasz. Dopłacić można natomiast za boczny panel z szybą (mnie osobiście nie interesuje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ... Czy cos wielkiego daje ten boczny wentylator ... jako taki ten wentylator duzo daje - ladnie chlodzi grafike (o ile otwor jest ~ na wysokosci AGP) albo pozwala obnizyc predkosc wentyaltora na grafice zeby bylo ciszej (ja tak mam) ale zeby grafika sie nie grzala itd a jezeli (jak pisze MarcinN) nic nie musisz doplacic to IMO warto kupic z tym bokiem z wytlaczanym otowrem na wentylator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...