Damian Grajek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Mam pytanie czy WB na pamięci GF3 wystarczy przykleić np. klejem termo przewodzącym czy mam jeszcze kombinować z jakimiś zapinkami dodam że na pamięciach będą dwa bloki 1 na 4kości i 2 na 4 kości ich łączna waga to jakieś 200g . A i jeszcze jedno na GPU też będzie blok który , też troche waży i boje się że karta może nie wytrzymać takiego ciężaru co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Najlepiej jakis slupek zapodac, zeby bloki jej tak nie przeginaly. Gdzies widzialem nawet takie oryginalne, ale mam skleroze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Damian Grajek > gdzie mozna i za ile mozna dostac bloki na pamieci do GF3?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Grajek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Wszystkie bloki robie w pracy z kumplem na frezarce są własnego projektu . Co do podparcia karty to też o tym myślałem ale głównie chodzi mi o to czy sam klej termoprzewodzący wystarczy aby uczymać blok na pamięciach!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Jak już sprawdzisz czy wytrzyma to powiedz, ja do swojej też zrobie bloczki na pamiątki. Coś mnie ostatnio wzieło na dłubanie w miedzi, na chipset już mam, gpu, cpu też jeszcze zasilacz, dysk i pamięci na karcie, przez wszystko będzie płyneła woda chłodzona w maszynce do schładzania napoi (agregat 160W). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Wszystkie bloki robie w pracy z kumplem na frezarce są własnego projektu . Co do podparcia karty to też o tym myślałem ale głównie chodzi mi o to czy sam klej termoprzewodzący wystarczy aby uczymać blok na pamięciach!! Jezeli przykleisz je Thermopoxem, to raczej sie nie oderwia, chyba ze razem z pamieciami :lol: Tylko ze wtedy te bloki beda musialy pozostac na grafie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 zrób jeden blok na całą kartę czyli na proc i pamięci. wystarczy tylko wyfrezować tam, gdzie będzie gpu żeby do pamięci przylegało też. ciężko będzie wyrównać to miejsce ale może się uda? albo dowal duuuży blok i podłóż blachy miedziane na pamięci żeby dostawału do bloku. lub zrób blok w kształcie litery L na wszystkie pamięci razem. jedno wejście, jedno wyjście i jeden blok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 zrób jeden blok na całą kartę czyli na proc i pamięci. wystarczy tylko wyfrezować tam, gdzie będzie gpu żeby do pamięci przylegało też. ciężko będzie wyrównać to miejsce ale może się uda? albo dowal duuuży blok i podłóż blachy miedziane na pamięci żeby dostawału do bloku. lub zrób blok w kształcie litery L na wszystkie pamięci razem. jedno wejście, jedno wyjście i jeden blok. hmmmmmmm to byl moj pomysl :evil: :P i ja go caly czs wyglaszalem......... zadam praw autorkich :lol: dzis juz nawet zrobilem project....... bloczku...... jeszcze teraz bede szykal osobu ktora mi to wykona........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ale żłobisz wgłębienie na GPU czy blachy miedziane podkładasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 z tego co widzialem to jakby walnac cos w stylu cold plate to by bylo idealnie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...