Gość Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Może mi ktoś podać wymiary zaznaczone na zdjęciu czerwoną i żółta linią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Żółta linia - 39,9 cm Czerwona linia - 28,3 cm Jeśli mogę coś doradzić - lepiej nie bierz tej budy. Kupiłem ją skuszony dobrymi opiniami z sieci i się niestety rozczarowałem. Wygląda bardzo ładnie, ale blachy ma cienkie jak papier śniadaniowy. Wszystko się gnie przy dokręcaniu, spasowanie elementów także jest nienajlepsze. Szczerze - lepiej dołożyć i kupić coś porządnego. Edytowane 22 Lipca 2008 przez maroon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Tym razem ja mam pytanie. Znacie jakiś sposób na solidne umocowanie zaślepek 5,25"? Obudowę mam zamiar jeszcze wykorzystać a te zaślepki mi z niej wręcz wypadają :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...