konny Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Jestem szczescliwym posiadaczem myszki Logitech G5. Posiadam ja juz ok 1.5 roku. Od jakiegos czasu dzieje sie z nia cos dziwnego. DPI skacze , myszka czasem wylacza sie i wlacza za ok. 5 sec. Aktualizowalem Setpoint`a jak i Firmware, nic to nie dalo. P.S nie tylko ja mam ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grammossa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 kilka wyjść: - sprawdzasz na innych komputerach czy to samo się powtarza. Dajmy na to 2 kompy i jakiegoś lapka. Jeśli to samo to wina myszki i jeśli oprogramowanie nie pomaga to należy się z nią pożegnać. - jeśli występuje to tylko u ciebie to należy odinstalować oprogramowanie, przeczyścić rejestr i zainstalować jeszcze raz. zakładam, że juz sobie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...