pajacyk Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ma może ktoś zdjęcie tej płyty. Na stronie Gigabyte`a jest zdjęcei rev1.1. Dokładnie chodzi mi o porównanie rozmieszczenia DIPów odpowiedzialnych za mnożnik. Dzisiaj oglądałem swojego rev1.1 i obok 5DIPa jest miejsce na coś z takim samym rozmieszczeniem wyprowadzeń, może po przylutowaniu dodatkowego DIPa miałbym rev1.2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Mam ale tylko kawałek :) W kółeczku jest ten sławny jeden DIP.Koło niego jest miejsce na wstawienie dugiego, o czym napewno zapomnieli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 blisko :) ale mi chodziło o DIPy mnożników a one są umieszczone między podstawką procesora a panelem wyjść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Widziałem już takie zdjęcie na forum - ktoś je wkleił. Poszukaj a znajdziesz - bodajże w topicu "GA7-VAX i jego zmiany" , ale głowy bym nie dał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 blisko :) ale mi chodziło o DIPy mnożników a one są umieszczone między podstawką procesora a panelem wyjść Kurna sory nie doczytałęm :) Ale innego niemam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...