kaensainen Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam. Planuję zakupić odtwarzacz MP4 w rozsądnej cenie ok 150pln. Dojazd do pracy zajmuje mi ok 1h40min w jedną stronę tak więc ostro zamulam w PKP. Czy na tym da się oglądać filmy ? Jaki max bitrate można ustawić, aby film nie zacinał się ? Co możecie polecić ? Nie chcę przeznaczyć dużej kwoty bo wiadomo jak to jest w PKP .. złodziejstwo, cwaniactwo itp. więc nie będzie mi go szkoda jak komuś przyklei się do łapy. Pojemność jest mniej ważna im większy wyświetlacz tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Zaraz wielu Ci powie, ze MP4 to ściema.. Może to i prawda.. Ale jak chcesz to moze rozejrzyj się za Pentagramem Vanquish R Touch.. E: 300 Edytowane 20 Lipca 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol456 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Filmy da się odtwarzać ale za długo by zeszło ich przesyłanie na Mp4, jeżeli chcesz koniecznie filmy oglądać to może rozejrzyj się za jakimś używanym Ipodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Weź, IPod do oglądania filmów? Mój brat kupił Pentagrama EON Cineo, gdy tylko wyszedł (więc gdzieś w czerwcu), do tego czasu nic się nie zepsuło, ekranik lux-malina, chociaż był noszony w kieszeni. Nawet FLV wygląda na tym jak HD, żaden filmik się nie zacina. Jeżeli teraz jest 8 GB po 289 zł, to naprawdę opłaca się go kupić, a można 2 GB, wtedy mamy go poniżej 200 zł. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez RCrack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No i oczywiście, że powiem, że mp4 to tandeta. Kup sobie porządny odtwarzacz mp3. Na przykład Sandisk Sansa Clip - pięknie gra. A jak już coś z wyświetlaczem, żeby filmy na tym oglądać - to coś firmowego. Nie jakiś badziew. W ogóle to: http://forum.purepc.pl/temat/audio/63/odtw...cze-mp3/109265/ http://forum.purepc.pl/temat/audio/63/odtw...mp3-faq/212856/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Weź, IPod do oglądania filmów? Mój brat kupił Pentagrama EON Cineo, gdy tylko wyszedł (więc gdzieś w czerwcu), do tego czasu nic się nie zepsuło, ekranik lux-malina, chociaż był noszony w kieszeni. Nawet FLV wygląda na tym jak HD, żaden filmik się nie zacina. Jeżeli teraz jest 8 GB po 289 zł, to naprawdę opłaca się go kupić, a można 2 GB, wtedy mamy go poniżej 200 zł. No nie powiesz mi ze na Touch'u sie kiepsko film oglada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...