m40 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Mam Canona PowerShot A720IS i od nowości występuje w nim wada która objawia się plamą w jednym z rogów zdjęcia. Nie we wszystkich trybach to dokładnie widać dlatego nie zważyłem tego tuż po zakupie, co to dokładnie jest (zdjęcie poniżej) jakaś poważna wada czy może "śmieć"? Najdokładniej widać to gdy fotografuję białe przedmioty. I co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 A nie masz niczego na obiektywie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie, obiektyw jest czysty, oglądałem go już dokładnie pod światłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAnek87 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Miałem coś podobnego u siebie też w Canonie A720 IS i był to kurz na matrycy... Dałem na gwarancje i wszystko już gra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ja w takim tanim kompakciku HP miałem coś jakby bab pixel - czerwona kropka- też zawsze występowała oczywiście ujawniła się po gwarancji ale u ciebie to chyba kurz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 albo jakis wlosek czy wlokienko z jakiejs tkaniny to moze byc. w kazdym razie oddaj na gwarancji aby to wyczyscili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...