Dargorad Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam, wczoraj sformatowałem swój komputer, po czym zabrałem się do instalacji sterowników. Posiadam płyte główną k7vt4a Pro. Niestety gdzieś zgubiłem swoją płyte ze sterownikami, a po instalacji sterowników ze strony producenta, nadal w menedżerze urządzeń widze, iż brak mi sterowników do "urządzenia wejściowego PCI". Problem jest dość upierdliwy bo bez tego jestem skazany na brak głosu :wink: Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zainstalowales sterowniki do chipsetu? Podaj indentyfikator tego urzadzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Sterowniki audio ze strony c-media działają i nie ma z nimi zadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...