Khunu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>lę, zerknijcie za tym na barwkompa jaka cena! Chyba że to dowcip na prima aprilis albo się ktoś pomylił... 5,0 ns??? to tyle co chodzą kingstony hyperX na 433 cl2 ! Przecież to niedorzeczne. Może mi to ktoś wyjaśnić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Chodzi Ci o to że 5ns?? Tak mają wszytskie TwinMOS'y 400 na Winbondach 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 pisze mtec 5ns. za 200zl. dobra cena i dobre pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Chodzi Ci o to że 5ns?? Tak mają wszytskie TwinMOS'y 400 na Winbondach 8).Te w barwkompie są na Mtec, ale i tak powinny być niezłe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 To co jest? Te pamiątki mają jakiś feler że takie tanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Co się opłaca bardziej: HyperX 370 czy te twinmosy??? 5.0 ns za taką cenę to dla mnie rewelka!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 To co jest? Te pamiątki mają jakiś feler że takie tanie?Normalna cena 8). One tak zawsze stały :))). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 To co jest? Te pamiątki mają jakiś feler że takie tanie?Normalna cena 8). One tak zawsze stały :))). Ale nie było podpisu! Myślałem, że to te same kostki co 333! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 To co jest? Te pamiątki mają jakiś feler że takie tanie?Normalna cena 8). One tak zawsze stały :))). Ale nie było podpisu! Myślałem, że to te same kostki co 333! Ale to jednak inne lepsze kostki :D. Które wkrótce mam zamiar nabyć :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 A mam jeszcze pytanko: Jak wszyscy kupują jakiś towar to on drożeje czy tanieje??? Bo chcę wiedzieć czy mam sięspieszyć z z zakupem czy czekać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 juz sie spozniles , teraz to juz bez znaczenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Mialem sobie zamiar kupic te TwinMosy ale jak sie okazalo ze sa na MTec'ach to sobie odpuscilem. Co innego jakby byly na Winbond'ach Z rozpaczy kupilem 2xGeil 256MB DDR400 z radiatorem za 230zl sztuka. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Mialem sobie zamiar kupic te TwinMosy ale jak sie okazalo ze sa na MTec'ach to sobie odpuscilem. Co innego jakby byly na Winbond'ach Z rozpaczy kupilem 2xGeil 256MB DDR400 z radiatorem za 230zl sztuka. Pozdro Dexter I jak chodzą?????? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Nijak nie chodza bo nie mam jak sprawdzic. Jak widzisz mam nedzna plyte glowna. Wsadzenie obydwoch modulow spowodowalo ze plyta nie chce juz stabilnie chodzic asynchronicznie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...