Hansu (-+)'' Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam. Czy ktoś z Was spotkał się z podobnymi problemami na tej karcie ? Chodzi dokładnie o to, że potrafi całkowicie zawiesić komputer podczas gry. Dzieje się to czasem po kilku, kilkunastu minutach, a czasem nawet i godzinie gry. Problem występuje z każdą grą. Próbowałem różnych sterów, biosów, ustawien i nic. Na zagranicznych forach znalazłem dużo tematów, w których to inni użytkownicy tej karty mieli podobny problemy. Recepty nie znaleźli :/ Może ktoś z Was jest w stanie coś na to zaradzić. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Z tego co widzę w sygnaturze to raczej nie przez zasilacz. Hmm, jak mówisz że na zagranicznych forach ludzie mieli podobne problemy i nie znaleźli recepty, to może jest jakaś wada fabryczna. A temperatury jakie na grafice ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Mnie to wygląda na przekręconą kartę (ach, te wszystkie "oc edition"... -_-). Spróbuj programowo obnizyc taktowanie rdzenia (np rivatunerem), jeśli pomoże, to odsyłaj na gwarę. Edytowane 22 Lipca 2008 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Temperatury są jak najbardziej w normie. 40~50° C w spoczynku, max 65~68° C w stresie. Takty obniżyłem z 700/1680/1900 na 600/1600/1800, czyli poniżej refencyjnych 9600GT, które przewiduje dla tych kart. Napisałem do sklepu i każą ją odesłać na ich koszt ze względu, że usterka została wykryta poniżej 30dni od daty zakupu. Mam nadzieję, że dostanę nową a nie naprawianą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...