Skocz do zawartości
Lama

"system windows - opozniony zapis nie powiodl sie"

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie, gdy instaluje jakas gre z cd (oryginal/pirat), lub jak kopiuje cos z jednej partycji na druga wyswietla mi sie takie cos:

Dołączona grafika

no i walek, czasami jest tak ze ten sam plik skopiuje sie dobrze a czasami nie, bledu tego nie ma po defragmentacji (w jeden dzien robilem ja 3 razy) ale defragmentacja "wystarcza tylko na jedna instalacje" :P po defragm. zainst cos, a potem juz kolejnej rzeczy nie mogelm zainst. masakra. jak myslicie czego to moze byc wina ?? wczesniej tego bledu nigdy nie mialem pojawil sie nagle; mialem zainst unreal2 i chcialem ut2003 a pozniej coraz wiecej rzeczy zaczelo sie pierniczyc w ten oto sposob... help

komp: athlon xp 1800+, 512ddr, r9100 64mb, segate 13,6gb i wino xp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam płyte gigabyta GA-7VA - ten sam problem (nawet wiekszy - kaszaniły się płyty nagrywane clonecd

rozwiązanie (w moim przypadku pomogło) - zainstaluj powerstrip'a

w options - adapter information zmień Latency na 96-104 (najpierw odznacz Read only)

ps. w moim przypadku podobno bug płyty - a jaką ty masz płytę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo czesto na serwisie sie takie zdarzają... płyty... teoretycznie bedzie coraz gorzej... pod konie przy wiekszych operacjach dyskowych po prostu zrestartuje komputer.. jak masz xp i małe błedy tomorzesz w opcjach raportowania blędów wyłaczyc "restartuj komputer po błedzie systemoym"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...