Lama Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 jak w temacie, gdy instaluje jakas gre z cd (oryginal/pirat), lub jak kopiuje cos z jednej partycji na druga wyswietla mi sie takie cos: no i walek, czasami jest tak ze ten sam plik skopiuje sie dobrze a czasami nie, bledu tego nie ma po defragmentacji (w jeden dzien robilem ja 3 razy) ale defragmentacja "wystarcza tylko na jedna instalacje" :P po defragm. zainst cos, a potem juz kolejnej rzeczy nie mogelm zainst. masakra. jak myslicie czego to moze byc wina ?? wczesniej tego bledu nigdy nie mialem pojawil sie nagle; mialem zainst unreal2 i chcialem ut2003 a pozniej coraz wiecej rzeczy zaczelo sie pierniczyc w ten oto sposob... help komp: athlon xp 1800+, 512ddr, r9100 64mb, segate 13,6gb i wino xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 chyba Ci dysk albo kontroler umiera :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 kontroler raczej - miałem tak samo gdy mój RAIDowy wyłączał się podczas pracy :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 a wiec jak sie pozbyc tego bledu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Wymiana płyty ? Kontroler na PCI ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
call-(eta) Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 mam płyte gigabyta GA-7VA - ten sam problem (nawet wiekszy - kaszaniły się płyty nagrywane clonecd rozwiązanie (w moim przypadku pomogło) - zainstaluj powerstrip'a w options - adapter information zmień Latency na 96-104 (najpierw odznacz Read only) ps. w moim przypadku podobno bug płyty - a jaką ty masz płytę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
call-(eta) Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 teoretycznie powinni wymienić w serwisie ale nie ma czasu sie tam wybrać ps. nie na każdej płycie Ga-7VA to wystepuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Bardzo czesto na serwisie sie takie zdarzają... płyty... teoretycznie bedzie coraz gorzej... pod konie przy wiekszych operacjach dyskowych po prostu zrestartuje komputer.. jak masz xp i małe błedy tomorzesz w opcjach raportowania blędów wyłaczyc "restartuj komputer po błedzie systemoym" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mam plyte ECS K7S5A, a jak chodzi o cd-rom to jest to nagrywarka lite-on 48x24x48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...